promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb hatalmas fordulat a magyar-bolgár mérkőzéssel kapcsolatban? Szoboszlai is megszólalt a meccset illetően egy interjúban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

November 16-án sorsdöntő összecsapás vár a magyar válogatottra, ám vannak kérdőjelek.

Valószínűleg nem kimondhatatlan tény az, hogy egész Magyarország november 16-át várja, illetve november 19-ét, mivel ezen a két napon rendezik meg az eb-selejtezőket, a mi csoportunkban az utolsó két fordulót, így pont kerül a nagy kérdések végére, ki jut ki, ki lesz az első két helyezett, illetve azt is megtudhatjuk, hogy ki lesz a csoportunkban a csoportelső. Az első helyért nagy a tülekedés, hiszen Szerbia válogatottja még pályázik rá, annak ellenére, hogy Szoboszlai Dominik csapatkapitánysága alatt pályára vonuló a magyar nemzeti tizenegy kétszer is legyőzte Szerbia válogatottját.

A litvánok elleni döntetlenünk így kérdőjeleket hagyott, pedig már ott is be tudtuk volna biztosítani a csoportelsőséget.

November 16. az egyik sorsdöntő összecsapás Bulgária ellen, a bolgárok amúgy a csoport utolsó helyén szerénykednek, és nagyon úgy tűnik, hogy a selejtezők után Bulgáriában nagy változások jönnek majd a labdarúgásban. És ennek már mi is érezhetjük az előszelét, hiszen az elmúlt napokban sorra jelennek meg a hírek azzal kapcsolatban, hogy hol fogják játszani a mérkőzést Bulgáriában. Korábban Bulgária második legnagyobb városát, Plovdidot (magyarul Filipápoly) nevezték meg helyszínül, de a bolgár sajtó már feldobott egy másik városnevet is, erről pedig az NSO számolt be egy hosszabb cikkben.

Úgy tűnik, hogy a bolgár szövetségnél még az ország déli részén található Kardzsali városa jött fel lehetséges helyszínként, ám a bolgár lap, a topsport.bg beszámolója szerint még a bolgár szövetség sem tudja, hogy a stadion megfelel-e az UEFA előírásainak, vagyis hogy lehet-e ebben a stadionban rendezni eb-selejtezőt.

Közben a Sportal nevű lapnak adott exkluzív interjút Szoboszlai még korábban, ebben pedig úgy nyilatkozott a mérkőzésről:

"Talán az U12-es bajnokságban fordult elő velem legutóbb, hogy vasárnap még nem tudtam, lesz-e meccsünk csütörtökön…"

Ám az interjúban azt is hozzátette, hogy nincs értelme foglalkozni azzal, hogy mi történik Bulgáriában, hanem a magyar válogatottnak a saját teljesítményére kell koncentrálnia. A Liverpool sztárja pedig azt is hozzátette:

"Ugyanúgy felkészülünk, mint a korábbi meccseinkre, és kijutunk az Eb-re!"

Ezekkel a csodagólokkal győzte le a magyar válogatott legutóbb Bulgáriát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás