promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik miatt egy magyar szóról beszél az egész világsajtó Angliától kezdve egész Németországig
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi ikonikus mozzanata volt ez a Montenegro elleni mérkőzésnek.

A magyar labdarúgó-válogatott óriási tettet hajtott végre azzal, hogy egymás után harmadszor jutottunk ki az Eb-re, ugyan a továbbjutás már korábban is biztossá vált, ám a csoportelsőség még nem volt biztos, ezt végül Montenegró ellen biztosították be Szoboszlai Dominikék, többek között a csapatkapitány két góljával, amelyet két perc alatt szerzett, ezzel pedig a hősiesen játszó montenegróiak utolsó esélyeit is elvágtuk.

A csoport másik mérkőzésén Szerbia ikszelt csak Bulgáriával, de így ők is ott lesznek majd az Eb-n velünk egyetemben.

A montenegróiak elleni selejtező több okból is nagyon sok újságba bekerült szerte a világon, a Liverpool FC sztárja, Szoboszlai Dominik miatt is, aki elképesztően népszerű lett Angliában néhány hónap alatt. és a nevét már az egész világ ismeri, a Liverpool-rajongó része pedig imádattal beszél róla. Most a pálinka került olyan helyre a Szoboszlai-univerzumban, amely megint bejárja majd a világot, vagyis már épp elkezdte bejárni azt, hiszen rengeteg oldalon jelent meg kép a meccs végi showról, amikor az egész stadion előtt itta meg a felkínált italt Szoboszlai, majd utána elmondta a győzelmi beszédét is.

Többek között a Mirror,a Sport Bible vagy éppen a Daily Mail is lehozta a híres jelenetet, a cikkekben pedig arról írnak, hogy Szoboszlai a szurkolók gyűrűjében ünnepelt a meccs után, ő volt a meccs hőse, és így nem is csoda, hogy róla készültek a meccs végén azok a fotók is, amelyek végül a meccs messze földön is híres képei lettek, mindenhol ezzel foglalkoztak, no meg a pálinkával, és ezzel a magyar szóval. Szoboszlai amúgy a toast után azt is megígérte,

hogy a jövő évi Eb-n felejthetetlent fog alkotni a magyar válogatott a pályán, és több külföldi lap is megemlíti ezt az ígéretet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás