promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi ritkán látható gyönyörű feleségéről elképesztő fotók kerültek fel a világhálóra, a csodálatos Mariellával már 34 éve házasok
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

34 csodálatos éve vannak már együtt a gyönyörű Mariellával.

A november közepe azaz időpont, amikor most éppen mindenki a magyar válogatottra figyel, hiszen a csapat két nagyon fontos meccset játszik ebben az időszakban, és az egyiken már túl is vannak, hiszen Bulgáriával tegnap játszottunk, és drámai végjátékot követően jutottunk ki végül az Eb-re. Egy öngóllal egyenlítettünk a bolgárok ellen a mérkőzés 97. percében. Így pedig az utolsó fordulóban egy igazi gálameccset játszunk majd Montenegróval, legalábbis sokan így hivatkoznak a meccsre, amelynek azonban komoly tétje lehet, és nem lesz sétagalopp. Montenegró még bejöhet a második helyre a csoportban, így nekik mindenképpen győzniük kellene ahhoz, hogy megszerezhessék ezt a pozíciót Szerbia előtt, akik szintén még játszanak meccset,

így Szerbia meccsének eredményétől is függ, hogy Montenegró mire mehet egy esetleges magyarországi győzelemmel.

A Szoboszlai Dominik vezette válogatottnak azért is fontos tehát ez a mérkőzés, mivel ezen a meccsen dőlhet el az, hogy csoportelsőként vagy csoportmásodikként jutunk-e majd be az Eb-re, ám a a helyezés mellett a pontok is fontosak, hiszen a pontok számától függ majd az is, hogy melyik kalapba kerülünk majd a sorsoláson, ahol a 2024-es németországi Eb-re sorsolják majd a csapatokat. Nem csoda tehát, hogy az amúgy is elképesztő szereplés közepette óriási igény van a meccsen a jegyekre.

Marco Rossi-ról is nagyon sokat beszélnek a hazai sajtóban, a csodatévő varázsló nemrégiben magyar állampolgárságot kapott, így pedig egyre több szál köti őt Magyarországhoz. Marco Rossi élete is nagyon érdekli az embereket, nemrég jelent meg például egy új könyv a kapitányról, amelyet Ch. Gáll András jegyez. Íme a nagy pillanat:

Rossi az Instagram-on is nagyon sokat kommunikál a közönségével, és ugyan ritkán közöl posztot feleségéről, de így is nagyon sok közös képük van, MAriellával, akivel már 34 éve házasok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás