promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Weisz Fanni többmilliós csúcskocsival járja az utakat, így néz ki a csodás autó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Weisz Fanninak nem akámilyen járgánya van, ezt mindenkinek látnia kell.

Weisz Fannit nagyjából 2010 óta ismeri a nagyközönség, ugyanis akkor láthattuk őt Rúzsa Magdi mellett a Megasztár döntőjében, miközben jelnyelven kísérte a népszerű énekesnő előadását. Azóta rengeteg helyen feltűnt már, igazi híresség lett, több műsorban is szerepelt az évek alatt, és a 231 ezres Instagram követőtábora alapján nagyon megszerették őt az emberek.

Egy időben Weisz Fanni magánélete is hatalmas figyelmet kapott, ugyanis mindenki meglepődött, mikor 2020-ban elvált a férjétől, Hajmásy Pétertől, aki nem sokkal később összejött az ismert RTL-es műsorvezetővel, Nádai Anikóval, és azóta már közös gyermekük is született, és elvileg nagyon boldogok együtt.

Weisz Fanni nemrég hatalmas örömhírt osztott meg a közösségi oldalán, ugyanis márkanagykövet lett, ráadásul új autót is szerzett magának.

Egy többmilliós MINI-re esett Weisz Fanni választása, és igazán jól döntött, ugyanis tökéletesen illik hozzá a méregdrága járgány, ami sokak álomkocsijának számít. Jelenleg több, mint 11 millió forint a MINI Clubman kezdőára, szóval nem kevés pénzbe kerül, de a felvételek alapján úgy tűnik, hogy rendkívül boldoggá tette ez a jármű a híres modellt, hiszen csak úgy ragyogott benne.

„Emlékszem, hogy amikor először láttam meg egy Mini Coopert szerelem lett első látásra. Az jutott eszembe, bohókás, vidám, van stílusa, pont olyan ami illik hozzám. Nagyon boldog vagyok hogy ezentúl ez az autó lesz a társam a mindennapokban”

– írta Weisz Fanni a közösségi oldalán.

Akit érdekel, az itt megnézheti Weisz Fanni csodálatos kocsiját, amivel elvileg jelenleg is gond nélkül járja az utakat:

És itt lehet megnézni a videót, amiben bejelentette, hogy márkanagykövet lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás