promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálszép luxuskocsival jár Erős Antónia, ezt a méregdrága álomautót mindenkinek látnia kell
Borítókép:  RTL Magyarország (via femina.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős Antónia egy elképesztő Mercedest választott magának.

Egyenesen legendásnak nevezhető Erős Antónia és Szellő István párosa, hiszen már több, mint 25 éve vezetik az RTL Híradót töretlen sikerrel, a nézők pedig a visszajelzések alapján még mindig imádják őket. Szinte megszámlálhatatlan, hogy hány adásban tűntek fel, de az alábbi cikkünkben van egy nagyon mókás bakivideó, amiből kiderül, hogy akárhányszor is forgattak, jó hangulatban teltek a munkálatok:

Erős Antóniát nem csupán a híradós tehetsége, hanem a szépsége miatt is sokan szeretik, rengeteg néző számára igazi öröm, mikor este meglátják őt az RTL képernyőjén. A műsorvezetőnek határozott online jelenléte van, hatalmas követőtáborral rendelkezik, így nem meglepő, hogy ő is azoknak a celebeknek a táborát erősíti, akik csatlakoztak a Pappas Auto csapatához, és csodálatos autókkal járnak.

A Pappas Auto kirakta Instagramra, hogy Erős Antónia milyen kocsit választott magának, és azt kell mondanunk, hogy a hírességnek remek ízlése van, hiszen egy olyan luxusverdába szeretett bele, amiről sokan még csak álmodozni sem mernek.

„Az RTL Klub Híradójának vezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója számára különösen fontos, hogy az élet minden területén tudatos döntést hozzon, így nem is lehetett kérdés, hogy egy teljesen elektromos modell, a Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC mellett teszi le a voksát”

– írta a Pappas Auto.

A honlapon található információk szerint egy ilyen Mercedes induló ára több, mint 46 millió forint, szóval rendesen a zsebébe kell nyúlnia mindenkinek, aki egy ilyen járművel szeretne utazgatni. Erős Antónia valószínűleg nagyon elégedett ezzel a kocsival, hiszen ez a járgány nem csupán minőségi, hanem annyira csodálatos is, hogy minden bizonnyal mindenki megfordul utána az utcán.

Itt lehet megnézni, hogy milyen kocsit választott magának Erős Antónia:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Erős Antóniával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás