promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baki a híradóban, Szellő István úgy belezavarodott a szövegébe, hogy mindenki kinevette
Borítókép:  RTL (via nlc.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően vicces felvétel került fel az internetre Szellő István és Erős Antónia bakijairól.

A magyaroknál a híradó nézése legalább annyira megszokott és rituális, mint a gyerekeknél a reggeli mese, vagy az esti, elalvás előtti puszi. Rengeteg szórakoztató műsor van a tévében, amiknek az a céljuk, hogy egy kicsit elfeledtessék velünk a valóságot, de a híradó ezzel ellentétben pont, hogy megmutatja annak szörnyű arcát – éppen ezért olyan vicces, mikor a komolyságot megtöri egy-egy baki.

Viszonylag ritkán kaphatunk betekintés abba, hogyan is működik egy híradó, illetve milyenek is a színfalak mögött a bemondók, de az RTL Híradójának jól megszokott arcairól, Erős Antóniáról és Szellő Istvánról párszor már lehullott a lepel ilyen szempontból – a kikerült felvételek alapján kifejezetten jó lehet a hangulat forgatás közben, sokat nevethet a két híradós, főleg, ha elrontanak valamit.

Felkerült az internetre egy zseniális bakiválogatás, amiben egyebek között azt is láthatjuk, ahogy Szellő István belekavarodik a szövegébe és teljesen elveszti a fonalat, illetve azt is megtekinthetjük, ahogy Erős Antónia próbálja összeszedni magát pár félrebeszélés, vagy mókás baki után.

Saját bevallásuk szerint is rendszeresen kinevetik egymást egy ilyen szituációban, hiszen ők is csak emberek, és megtalálják ilyenkor a humort a kellemetlenségben. Persze ezeket a pillanatokat általában nem láthatjuk, de megesik, hogy mégis eljut az emberek szeme elé egy-egy ilyen felvétel, amin aztán mindenki jót kacag, hiszen nagyon röhejes tud lenni néhány pillanat.

Itt lehet megtekinteni a rendkívül vicces híradós bakiválogatást, ami szinte garantáltan mosoly fog csalni bárkinek az arcára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás