promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szellő István híradós bakiján még Erős Antónia is könnyesre nevette magát, videón a szupervicces jelenet
Borítókép:  youtube.com/Creator TV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy az RTL híradósai nem mindig vannak a helyzet magaslatán, néha kitör belőlük is a nevetés.

1997-ben indult Magyarországon az RTL (RTL Klub néven), Szellő István már akkor híradósként dolgozott a csatornánál, Erős Antónia pedig 1998-ban csatlakozott. Hamar látni lehetett, hogy megvan köztük a kémia, remekül kiegészítik egymást, de persze csak professzionálisan – azóta is rendszeresen együtt vezetik a műsort, és tájékoztatják a nézőket az aktuális eseményekről, történésekről.

A magyar televíziózás egyik legikonikusabb duója Erős Antónia és Szellő István, akik már nagyjából 25 éve híradósok együtt, ez pedig rendkívül hosszú idő, akárhogy is nézzük. Volt pár meghatározó pillanat a karrierjükben, és ugyan általában mindig profik maradtak, azért velük is megesett, hogy bakiztak a kamerák előtt – és szerencsére ezek a hibák, nyelvbotlások megmaradtak az utókornak is.

Az egyik legkellemetlenebb/legviccesebb pillanat az volt, mikor Szellő Istvánnak hirtelen nem ugrott be Erős Antónia neve, ezért véletlenül Anitának nevezte őt.

Ennyi év közös munka után azért egy ilyen eset elég kínos tud lenni, de Erős Antónia jót nevetett rajta, sőt, még a könnyei is kicsordultak. Szellő István ki is szedte a zsebéből a díszzsebkendőt, és felkínálta a kollégájának, hogy törölje le vele a könnyeit, szóval nem volt harag, mindketten humorosnak ítélték meg a „kellemetlenséget”, amit sikerült felvenniük a kamerásoknak.

Itt lehet megtekinteni egy videóban az imént ismertetett jelenetet, illetve még több más bakit, mókás szituációt is, ami Szellő Istvánnal és Erős Antóniával megtörtént az évek alatt híradózás közben az RTL (RTL Klub) képernyőjén – a nevetés szinte garantált, hiszen egészen őrületes pillanatok is vannak ebben a válogatásban, egyebek között a két televíziós szkanderezése is látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás