promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális luxusautóval szeli az utakat Nádai Anikó: a verda kinézeténél már csak az ára meglepőbb
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi luxusjárgánnyal szeli az utakat nap mint nap az RTL sztárja.

A nagyon népszerű műsorvezetőt, Nádai Anikót mostanában a televíziónézők egy egészen új formátumú műsorban láthatták, az Árpa Attila által vezetett Árulók címűben. A beszédes nevű, gyilkosos-krimi reality helyszíne a párját ritkítóan gyönyörű Nádasdy-kastély volt, Anikó pedig majdnem a műsor végéig versenyben maradt, végül azonban kiszavazták a műsorban.

Anikót egyébként már egész régen, 2010-ben, a Való Világ 4-ben ismerhette meg a nagyközönség. A műsorban pedig olyan azóta is köztudatban maradt emberekkel versenyzett a főnyereményért, mint például Baukó Éva vagy Alekosz, de végül csak a negyedik helyet sikerült megszereznie. Azóta viszont egészen fantasztikus tévés karriert futott be és jelenleg is az RTL egyik meghatározó arcának számít, nem is csoda, hogy elhalmozzák őt jobbnál jobb ajánlatokkal a hirdetők.

A műsorvezetőnek nem kevesebb mint 400 ezer követője van az Instagramon is, így nem kell meglepődni rajta, hogy egy nagy cég saját autót biztosít neki a hirdetésekért cserében. Anikó jelenleg a Toyota Highlander egyik Linaretch elnevezésű modelljével szeli az utakat, amelynek ára jelenleg 10 és 20 millió forint között mozog, tehát igazi luxusjárgánynak számít.

A kétgyermekes anyuka igen gyakran fotókat is megoszt a közösségi oldalán a gyönyörű fekete autójáról és néhány nappal ezelőtt sem tett másképp.

Sajnos az idő nagyon hideg és szomorkás, remélem már sikerült mindenkinek feltetetni a téli gumit!  Mi ma kinéztünk az építkezésre, ez az autó egy álom. Bármilyen terepen számíthatunk rá és a legcsúszósabb úton is stabil marad.

- írta a figyelemfelkeltő sorokat friss fotója mellé a Házasodna a gazda műsorvezetője.

Nádai Anikó jelenleg boldog párkapcsolatban él a szerelmével, Hajmásy Péterrel, akivel tavaly született meg az első közös gyermekük, aki az Alex nevet kapta. A sztárpárt egyébként a Nyerő páros című műsorban is láthattuk, ám sokak meglepetésére végül elsőként távoztak a műsorból.

A páros néhány héttel ezelőtt az RTL népszerű műsorának, a Sztárbox küzdelmeit is élőben követte végig a helyszínen, amiről Anikó szintén megosztott egy fotót a közösségi oldalán.

Aki esetleg nosztalgiázni szeretne Anikó legjobb VV pillanatairól annak van egy jó hírünk, mert az alábbi videóban megnézhet egy rövidebb összeállítást erről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás