promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi bevallotta: a testével keres temérdek pénzt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi nem titkolja, hogy a testéből él meg.

Szabó Zsófi már régóta a televíziózásban dolgozik, és már hosszú évek óta az RTL képernyőjén láthatjuk. A műsorvezető már több produkcióban is szerepet vállalt - többek között a Toplistában, az Álarcos énekes-ben, és az X-Faktorban -, most viszont csak a Reggeli házigazdájaként láthatják a nézők.

Persze Zsófi nem csak az RTL-től kapja a fizetését, van egy sokkal jobban fizető munkája, amihez nem is kell képesítés vagy diploma, bőven elegendő hozzá egy jó test.

Szabó Zsófinak korábban elege lett abból, hogy a "szexi, de husi" csajként hivatkoztak rá, amióta viszont komoly életmódváltásba és edzébe kezdett, már csak "szexi" maradt. A műsorvezető eléggé lefogyott és kimunkálta a testét, ezáltal bombasztikus alakja lett, amit sokan irigykedve és csodálva néznek a közösségi oldalára kiposztolt képein.

Az RTL.hu nemrég egy interjút készített Zsófival, amiben elismerte, hogy a testéből él meg, de büszke rá. No persze semmiféle felnőtt tartalomra nem kell gondolni, Zsófi nem utazik a pornóiparban, és OnlyFans-oldala sincsen, csupán ő a bikinimodellje az egyik világmárkának, akikkel rendszeresen jár fotózásra, és ahonnan busás jövedelemre tesz szert.

„A testemmel keresem a pénzt, ez nekem egy iszonyatosan nagy dolog. Előtte tizenévig aggatták rám a szexi, husi csaj titulust. Persze, hogy büszke vagyok magamra!”

- mondta az interjúban Zsófi, de sok más témát is érintett a beszélgetés során.

Elmondta például, hogy miért nem oszt meg olyan képeket a gyerekéről, amin az arca is látható, hogy miért nehéz megbirkóznia a hírnévvel, hogy mit gondol azokról, akik irigyek rá, hogy milyen neki a Reggeli-ben dolgoznia, és hogy megosztónak tartja-e a saját személyiségét; emellett még néhai édesapjáról, Szabó Gyuláról is elárult egy kevésbé ismert dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás