promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi megmutatta csúcskategóriás autóját, nem hiszünk a szemünknek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő autóval jár Szabó Zsófi.

Szabó Zsófi Instagram-oldala Magyarországon a közösségi médiatérben az egyik leglátogatottabb oldal, a csinos és bájos színész- és műsorvezetőnőnek 392 ezer követője van, tehát nagyon megközelítette már a 400 ezret. Szabó Zsófi nagyon sok posztot tesz ki az Instagram-oldalára, amelyet a rajongói nem győznek lájkolni, a képek pedig tájékoztatnak minket a csinos műsorvezető hétköznapjairól is, de főleg kitűnik az, hogy hol jár és mit csinál éppen.

Ehhez pedig el is kell jutni valamivel, így az sem meglepő, hogy néha bizony az autójáról is felkerülnek képek. Ezekre pedig a nagyközönség mindig nagyon kíváncsi, az interneten a legnézettebb tartalmak közé tartoznak azok a kontentek, amelyek egy-egy híresség vagy celeb házát, kertjét vagy hétköznapi dolgait, használati tárgyait mutatja be. Az elmúlt időszakban pedig kifejezetten népszerű tartalommá nőtték ki magukat azok a cikkek, amelyben házfelújításról,

hírességek rekonstrukciós munkálatairól van szó.

Az RTL műsorvezetője nem is olyan régen mutatta meg azt a járműveet, amivel az elkövetkező időszakban járni fog, közben pedig azt is megtudhattuk, hogy egy BMW X5 modelltől búcsúzott el, majd egy X6-ost üdvözölt, így mostantól ezzel szeli a magyar utakat, ez viszi el őt a különböző helyszínekre. Szabó Zsófi posztja alatt természetesen az autó is kapott jócskán jókívánságokat, de elsősorban Zsófit emelték ki a rajongók, dicsérték alakját és öltözködését is.

Íme a nemrégiben felkerült videó is:

Érdekel titeket az is, hogy az egyes, híres magyar sztárok hol laknak, kinek milyen csúcsmodern lakása van?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás