promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna rejtélyes eljegyzési gyűrűt villantott, Tóth Gabi visszasírta Krausz Gábort, miközben lebukott az "Egy nő annyit ér, amennyit költenek rá" szellemi szerzője - Íme a hét legolvasottabb cikkei
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mozgalmas hét áll mögöttünk, magyar válogatottal, 20 milliót érő okostelefonnal, és persze rengeteg celebhírrel. Listáztuk a legnépszerűbbeket.

Miután Krausz Gábor és Mikes Anna hosszú hetek küzdelmei után megnyerték a Dancing with the Stars döntőjét, még nagyobb figyelem helyeződött rájuk, mint a verseny alatt. Nem is meglepő, hogy a héten a legtöbb olvasót egy hozzájuk kapcsolódó hír érdekelte, Anna kezén ugyanis egy rejtélyes eljegyzési gyűrű virít. Ez némiképp aláássa a kettejük szerelméről szőtt rajongói fantáziálásokat, el is indultak a találgatások, hogy kitől származik az ékszer. Lehet Krausz Gábor volt, csak elfelejtett szólni?

Végre megint jó magyar fociszurkolónak lenni, olyan potens csapattá fejlődött a nemzeti válogatott, hogy a legjobbakat tömörítő második sapkából vártuk az EB sorsolást. Mint kiderült, Németországgal, Svájccal és Skóciával kell majd megküzdjön a csoportkörben a továbbjutásért. A sorsolás után mindenki emgszólalt, és igaz volt ez a németekre is, akik nem bántak kesztyűs kézzel a magyarok iránt, rengeteget cikkeztek rólunk. Van is miért, mert a Szoboszlai Dominikkal felálló válogatott bizony veszélyes ellenfél lehet még a national elfnek is.

Tóth Gabi nélkül nincsen bulvár, ha lenne olyan cím, hogy bulvárkirálynő, akkor az elmúlt fél éves teljesítménye alapján nyugodt szívvel neki ítélhetnénk a címet. Most éppen egy instagram sztorival borzolta a kedélyeket, olyan videót rakott ki, ami rögtön találgatásokra adott okot a rajongók körében. Lehet a Fricska frontemberével szövődő románc kezd elhalványulni? A jelek erre mutatnak, de hjogy miről is van szó pontosan, az dobogós cikkünkből kiderül:

Micheller Mónika neve ma még nem mond olyan sokat, de nagy léptekkel halad afelé, hogy ő legyen a következő Köllő Babett vagy Vasvári Vivien. Mónika a Feleségek luxuskivitelben szellemi utódja, A város királynői adásaiban tűnik fel hétköznaponként, ahol 7 gazdag nő versenyzik, hogy kinek luxusabb az élete. Mónika nagy játékos, viszont most lebukott, nem ez az első ugyanis, hogy a képernyőn ripacskodik.

A magyar fiú már magyar állampolgár is, jelenleg pedig egy lávamező közepén él. Dzsungel Józsi kókuszokkal dolgozik, favágó és kókusz szüretelő szakember, és valószínűleg ő az egyetlen magyar, aki egy őserdő közepén született. A húszperces riportban Józsi beszél arról, hogy sikerült megtanulnia magyarul, hogyan sikerült megőriznie, megélnie a magyarságát.

Valljuk be őszintén, ha ilyen címmel találkozik az ember, az bizony felkelti a kíváncsiságot. Melyik a a telefon, ami 20 millió forintot is megérhet? Miért ér annyit? Vajon nekem is van ilyen telefonom? Elvégre az okos eszközöket ma már pár évente váltogatjuk őket, csak ott porosodnak egy fiók alján. Nos, annyit elárulhatunk, hogy egy nagyon ritka telefonról van szó, amit csak nagyon rövid ideig gyártottak, és ennek is már jó 15 éve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás