promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktattuk a város öntelt királynőjét, a fél országnak ismerős lehet Micheller Mónika, múltjához az RTL-nek is sok köze van
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Micheller Mónika a múltja miatt sokaknak lehet ismerős A Város Királynői-ből.

Elindult az RTL úgy csodaműsora, a Feleségek luxuskivitelben babérjaira törő reality, amiben a város királynőinek nevezett megacicis, csinipofis pénzeszsákok és vagyonos férfiak által eltartott, milliókat két kézzel szóró női egyedek a kamerák előtt próbálják elhitetni a nézőkkel, hogy az életük van olyan izgalmas, hogy mindenáron bele kell nyomni az arcukba minden hétköznap este. Az RTL - mint eddig minden máshoz az idei évben - ehhez a műsorhoz is óriási reményeket fűzött, már előre sikernek könyvelték el, aztán majd nagyot néznek megint a nézettségi számok láttán, ugyanis a nézők - akik egyáltalán esélyt adtak ennek a luxusfeminista pózerkedésnek - legfeljebb 10 perc után átkapcsoltak valamelyik másik csatornára, mert nem bírták tovább nézni a magamutogató, öntelt lóvéladyket.

Az RTL honlapján utána lehet nézni a város királynőinek, a legtöbbjüknél meg is van említve, honnan van a mesés vagyona, egyedül Micheller Mónika nem említhető velük egy lapon; az ő esetében mondjuk úgy, hogy szerencsésen választott párt. Micheller Mónika tehát a műsor igazi kakukktojása, ő az arculata a vagyonos férfiak által eltartott, milliókat két kézzel szóró női egyedek kategóriájába eső "királynőknek", de hívhatnánk akár az RTL rég elfeledett, 15 perces "sztárjának" is, akit most leporolt a csatorna, hogy újra eladhassa a nézőknek.

Micheller Mónika ugyanis korábban játszott az RTL Klubon futó Segítség, bajban vagyok! 47. epizódjában: A hiú modelljelölt alcímet viselő részben egy olyan fiatal nőt alakít, aki azért költözik fel Budapestre, hogy modell lehessen. Ő úgy gondolja magáról, hogy nála nincs szebb nemcsak a fővárosban, de az egész világon, aztán megsértődik, amikor egyik modellügynökség sem akarja őt alkalmazni.


(Fotó: Screenshot)

Úgy tűnik, Mónikának a való életben sem voltak komolyabb tervei a modellkedésnél, merthogy ebben a körben tevékenykedett korábban, aztán hogy emiatt is járta-e be a világot vagy sem, az nem derül ki az RTL által közzétett, nem éppen terjedelmes életrajzból, itt csupán ennyit tudhatunk meg róla:

Micheller Mónika bejárta az összes kontinenst, hatalmas baráti köre van, élete tele van mesés partikkal. A tökéletes férjjelölt is évekkel ezelőtt megérkezett görög élettársa, Dino személyében, aki az egyik leggazdagabb görög családban nőtt fel és számos budapesti szórakozóhely tulajdonosa. Móni szeretné, ha Dino segítene neki megnyitni álmai szórakozóhelyét, és a házassággal is folyamatosan cukkolja, de valójában élvezi az életét úgy, ahogy van.

Mindenesetre a pénzszóró nő nem lopta be magát a nézők szívébe, nem csoda, hiszen egy olyan kijelentés után, miszerint

„Egy nő annyit ér, amennyit költenek rá”,

nem biztos, hogy népes rajongótábort tudna kiépíteni magának. Elnézve az alábbi videóját pedig, meggyőződhetünk róla, hogy 10 évvel ezelőtt nem is kellett színészkednie az RTL reality-sorozatában, elég volt önmagát adnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás