promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felszínesnek és visszataszítónak tartják a nézők az RTL új műsorát, sokan nem értik miért kell ilyen nőket a tévében mutogatni
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igencsak megosztónak tűnik a nézők körében az RTL A Város Királynői című műsora.

Tegnap este indult el az RTL-en A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest című műsor, ami már most igen nagy indulatokat váltott ki a nézőkből. 

A műsorban hét nagyon gazdag magyar nő mindennapjaiba kapunk betekintést, amely nyilvánvalóan nem szűkölködik a drámából sem. Van itt minden pezsgő, partyk, elitbárok és elképesztő fényűzés, minden amit csak az elitről eltudunk képzelni.  A műsorban szereplő nők élete csupa luxus és fényűzés, így amiről mindenki más csak álmodik, nekik az a mindennapi valóság.

A műsor egyik szereplője egyébként a Cápák között című befektető műsorból ismert Apró Anna, aki  már 12 éve menedzseli családi üzletüket, ahol orvosok és ápolók látnak el akut infarktusos betegeket privát kezeléseken. A szépséges üzletasszony szerint mindössze két dolog van, amit nem lehet megvenni pénzen: a gyermekáldást és egy férfi igaz szerelmét. Annát pedig az RTL-en olvasható bemutatása szerint nagyon rosszul érinti, hogy elé még senki sem térdelt le, miközben más lányok kezét akár hétszer is megkérik életük során.  

Bár a műsor hatalmas promót kapott a csatornánál, úgy tűnik az első adás után sok néző igen elégedetlennek tűnik és ki is akadt a formátum kapcsán. A Facebookon olvasható kommentek alapján a legtöbben felszínesnek és rendkívül provokatívnak találják a műsort.

Ezeket kell mutogatni? Ez olyan mint a meleg felvonulás. Mindenki úgy él ahogyan még teheti, de nem kellene ezt mutogatni. Az a cél, hogy ebbe az irányba menjenek a fiatal követők? Az a cél, hogy ne dolgozz.? Szomorú világba terelik a fiatalokat. Olyan világot kellene már bemutatni ahol együtt a család, boldogságban, szeretetben, beszélgetésben.

- írta például egy hozzászóló az egyik műsorról szóló bejegyzés alá.

Egy másikuk pedig még durvábban bírálta a csatorna döntését.

Fura irányba ment el az RTL. Nem csoda, hogy a TV2 kenterbe veri nézettség szempontjából. És azt is megértem, hogy miért rúgták ki a kreatív igazgatót.
Kérdem én: kiknek készülnek az ilyen idióta műsorok? Talán a gazdagoknak, akik biztos nem pocsékolják az idejüket tv nézésre? Vagy a szegényeknek, akik örülnek, hogy lyuk van a seggűkön? A keményen dolgozó embereknek, biztosan kellemes nézni, ezt az életformát. Tényleg nem értem ki a célközönség.

- írta az igen kritikus megjegyzést a műsor kapcsán egy másik hozzászóló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás