promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás az egyik legnézettebb magyar csatornán, borulnak az esti műsorok
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nézed ezt a csatornát, tudnod kell róla.

Ahogy azt a Promotions is megírta korábban, az egyik legnézettebb magyar csatorna, a TV2 a két ünnep között sem veszi le a képernyőről a főműsoridős produkcióit. December 23-án, pénteken a Farm VIP-ben kiderül, hogy ki lesz az a három híresség, akik bekerülnek az elődöntőbe, amit aztán majd csak karácsony után, december 27-én láthatunk. Ezt követi majd december 28-án a döntő, szóval jövő szerdáig fog tartani az idei Farm VIP.

Eredetileg úgy volt, hogy a Farm VIP most pénteken egy extra hosszú döntővel búcsúzik a nézőktől, de miután az RTL bejelentette, hogy karácsony után indul a Drága örökösök folytatása, a TV2 Csoport változtatott a menetrenden; ekkor került át a Farm VIP elődöntője és fináléja a két ünnep közé. Emiatt azonban december 27-én, és december 28-án nem lesz Szerencsekerék, Kasza Tibi műsora december 29-én tér vissza a képernyőre, és december 31-én egy szilveszteri különkiadással is jelentkezik majd.

Most ismét van egy komoly módosulás, azonnali műsorváltozást jelentettek be december 23-a, péntekre. Ugyanis a TV2 úgy döntött, hogy az esti Farm VIP jóval rövidebb lesz, 19:50-kor fog kezdődni, és 21:20-ig fog tartani. Ezt követi normális kerékvágásban a Szerencsekerék, amiben ezúttal Hajdu Steve lesz a sztárjátékos.

Az újévben aztán folytatódik az RTL és a TV2 közötti harc a nézettségért folytatott háborúban. Az RTL a Drága örökösök-et fogja adni főműsoridőben, minden hétköznap 19:50-től láthatjuk majd az új epizódokat, amit 20:55-től a Nyerő Páros 2. évadának ismétlése fog követni, amiben olyan celebek játszottak, mint Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ágnes és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefír és Mihályi Mariann, Sánta László és Széphalmi Juliska, Solti Ádám és Kis Bernadett, Tokár Tamás és Kovács Dorottya, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, valamint Veiszer Alinda és László Pál.

Ezzel szemben a TV2-n január 2-tól a Szerencsekerék lesz látható, amit 21:15-től a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvízshow fog követni Ördög Nórával az élen. A TV2 Csoport hivatalos leírása alapján a visszatérő produkció új adásaiban Köllő Babett és Dombóvári Vanda igencsak elérzékenyülnek csemetéik vallomásain, de Kulcsár Edinára, Gáspár Lacira és Szécsi Zoltánra is várnak meglepetések.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás