promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aljas csalás a Farm VIP-ben! Völgyi Zsuzsira szörnyű népharag zúdult azért, amit tett
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Völgyi Zsuzsi aljas módon csalt a Farm VIP párbaján, de Demcsák Zsuzsa nem szólt érte.

A Farm VIP jelenleg az egyik legnézettebb műsor nemcsak a TV2-n, de az egész magyar kereskedelmi csatornák kínálatából. Nézők százezrei követik minden hétköznap este, hogy a hazai hírességek hogyan állnak helyt a farmon, és kíváncsian várják a döntőt, amikor is kiderül, hogy ki nyeri meg a harmadik évadot.

Természetesen mindenkinek van kedvence, mindenki szurkol valakinek, ugyanakkor van néhány versenyző, akivel egyáltalán nem szimpatizálnak a tv-nézők. Szorcsik Viki alaposan kihúzta a gyufát, miután kegyetlen vádakkal illette Mischinger Pétert, akit aztán egy párbaj során le is győzött. Egyik olvasónk szerint Viki csalással nyert, mi pedig utánajártunk, hogy valóban így volt-e.

Cikkünk megjelenése után érkezett hozzánk egy újabb olvasói levél, ami szintén egy lehetséges csalásról szól. Varga Icus szerint Szarvas Andi és Völgyi Zsuzsi párbaja során a Romantic énekese csalással nyerte meg a csörtét.

„A tegnapi Zsuzsi-Andi párbajon milyen szabálytalanul tartotta Zsuzsi a botot. Nem a legvégén fogta, hanem jóval beljebb, így a bot a csukló belső részén támaszkodott. Így megtámasztva sokkal tovább lehet tartani. Na ez volt a csalás”

- írta dühösen olvasónk.

Természetesen ennek is utánajártunk, visszanéztük az adást, és bizony igaz: Völgyi Zsuzsi ezt a párbajt csalással nyerte meg. Ugyanis ha jól megnézzük a TV2 által kivágott adásrészletet, már a játék elején jól látszik, hogy Zsuzsi feljebb fogja meg a botot, mint Andi, és betámasztja a csuklójához. Aztán ahogy nézzük a jelenetet, 2 perc 15 másodpercnél van egy remek beállítás, amin jól látszik, hogy az énekesnő tényleg megtámasztja a botot, így aztán teljesen érthető, hogy a párbaj során miért viselkedett olyan látványosan kényelmesen.

A legszomorúbb az egészben, hogy Demcsák Zsuzsa - aki ezeknél a párbajoknál azt figyeli, hogy mindenki szabályosan játsszon - valószínűleg látta, hogy Zsuzsi hogy tartja a botot, hiszen pont mellettük állt. Ennek ellenére mégsem szólt a szabálytalanságért, ami több dolgot is sejtethet: vagy tényleg nem vette észre, vagy szándékosan nem szólt azért, mert esetleg Zsuzsival szimpatizál, vagy mivel egy műsorról beszélünk, itt is van egy előre megírt forgatókönyv, ami alapján haladni kell.

Mindenesetre Völgyi Zsuzsira óriási népharag zúdult emiatt, több néző is a Farm VIP közösségi oldalán, kommentben írta le, hogy igazságtalan volt az egész játék, Zsuzsi nem játszott tisztességesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás