promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás történt a Farm VIP-ben? Demcsák Zsuzsa komoly bajba kerülhet emiatt
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik néző vette észre, hogy csalás történhetett a Farm VIP egyik párbaján.

Az idei Farm VIP telis-tele van botrányokkal, de a műsor történetében még soha nem fordult elő olyan, hogy két játékos a produkción kívül sem tudták volna békésen rendezni a konfliktusaikat. Szorcsik Viki és Mischinger Péter vitájától sokáig volt hangos a magyar bulvársajtó, és most odáig fajult a dolog, hogy a két celeb bíróságra fog menni, hogy ott tisztázzák az ügyüket.

Kettejük párbajának már több, mint két hete, és eddig fel sem merült senkiben a gondolat, hogy esetleg csalás történt volna. A Promotions olvasója azonban észrevett valamit, amiből arra következtet, hogy Szorcsik Viki nem megérdemelten maradhatott bent a műsorban. A vádat csak súlyosbítja az, hogy véleménye szerint Demcsák Zsuzsa is szemlátomást partner volt ebben a csalásban.

„Szorcsik Viki és Peti párbajában csalás történt. A betűk kirakásánál többször újra kellett kezdeni a játékot, ha nem megfelelően álltak a betűk. Ha a felvételt visszanéznék, kiderülne, hogy Demcsák Zsuzsa elfogadta a Viki megoldását, pedig egy betű nem helyesen volt felrakva. Pedig újra kezdés esetén lett volna Petinek esélye a nyerésre”

– írta levelében Németh Lajos.

Visszanéztük az említett párbajt, és bár látjuk, hogy olvasónk mire gondolhatott, mikor azt hitte, csalás történt, de sajnos az a játék érvényes volt. Ugyebár a fakockáknak előre kellett néznie, és ha valakinek az élére állt, akkor Zsuzsa azonnal szólt érte. Viki tornyán úgy látszódhat, mintha az R betű az élére állna, de az oldalsó képállásból jól látszik, hogy az bizony érvényes felhelyezés volt.

Nyilván sokan örültek volna annak, ha a botrányba keveredett Szorcsik Viki kiesett volna ebben a párbajban, és Mischinger Péter jutott volna tovább, de ezen már nem lehet változtatni.

Viszont egy másik olvasónk jelezte felénk, hogy Szarvas Andi és Völgyi Zsuzsi párbaja során valóban csalás történt, és miután mi magunk is alaposan kiszemléztük az adásrészletet, bebizonyosodott, hogy az énekesnő tényleg aljas módszerrel nyerte meg a csörtét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás