promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorcsik Viki bíróságra megy, Mischinger Péter bekeményített
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mischinger Péter türelme elfogyott, bíróságra mennek Szorcsik Vikivel.

Soha nem látott botrány alakult ki a Farm VIP-ben Szorcsik Viki és Mischinger Péter között, ami egy félreértésen alapszik. Az egykori exatlonista Dudás Mikinek kiáltott oda az egyik játék során, amit Viki félrehallott és magára vett. Ezek után olyan stílusban kezdett el üvöltözni játékostársával, amit senki sem tolerálna, majd a színésznő a farmgyűlésen felelőtlen és becsületsértő kijelentéseket tett Péterre.

„Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele. Ezt a hangnemet nem lehet megengedni! Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna… Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el”

- hangzott el a műsorban.

Magyarán Szorcsik Viki kamerák előtt, erőszakossággal vádolta meg Mischinger Pétert, aki ezt követően nyílt levélben követelte a színésztől, hogy kérjen tőle bocsánatot és ismerje be, hogy hazudott vele kapcsolatban. Eleinte úgy tűnt, hogy Viki hajlik erre, hiszen elkérte Péter ügyvédjének a telefonszámát, de a bocsánatkérés a mai napig nem történt meg, Péter pedig nem lát más megoldást, mint hogy bíróságra vigye az ügyüket.

„Nem is különösebben kommentálnám azt a videót, melyben Viki egy applikációval férfivé maszkírozta magát, és úgy reagált a nyíltlevelemre és a kérésemre, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot és ismerje el, hazudott, amikor a Farm VIP kamerái előtt engem felé irányuló erőszakos magatartással vádolt meg és kijelentette, hogy attól fél, fizikális értelemben bántani fogom. A lényeg, hogy erre a mai napig nem került sor és érzésem szerint már nem is fog, így nem marad más választásom, mint megindítani a jogi folyamatokat”

- idézi az exatlonistát a Ripost.

Vagyis Mischinger Péter türelme végleg elfogyott, most már bármit is tenne Szorcsik Viki, nem tudja elkerülni, hogy a bíróságon kérjen bocsánatot a férfitől, aki már az ügyvédjének is jelezte, hogy nem vár tovább a színésznőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás