promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali változások a tévében: több műsor lekerül, de más variálás is lesz a közönségkedvenc produkcióknál
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL-en és a TV2-n is lesznek változások a kiemelt műsorok körül.

Tekintve, hogy nemsokára vége az évnek és jönnek az ünnepek, várható, hogy most megszaporodnak a változások a televízióban; több kiemelt műsor is búcsúzik majd a nézőktől, de most kiderült, hogy a TV2 egyébként is alaposan megvariálja a közönségkedvenc produkciók körül a vizet.

Ez a hétvége is telis-tele lesz változásokkal, mi most egy csokorba gyűjtöttük össze, mire számíthatnak a nézők.

Az egyik legfontosabb, hogy december 2-án, szombaton két kiemelt műsor is lekerül a képernyőről. Az árulók - Gyilkosság a kastélyban múlt héten hétfőn indult el, de máris távozik. Ugyanis olyan gyorsan hullanak a játékosok Árpa Attila krimi-realityjében, hogy csupán két hétig tudott kitartani. Viszont biztos, hogy lesz még belőle új évad, mivel a nézők véleménye szerint hosszú idő óta Az árulók a legjobb műsor, amit láttak a televízióban.

Ugyanezen a napon távozik a Dancing with the Stars idei évadja is; szombat este már a döntőt láthatjuk. A fináléban már csak három páros lép parkettre: Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna; ez azt jelenti, hogy idén először férfi győztese lesz a táncos showműsornak. Ugyanakkor nagyon sok visszatérés is lesz a döntőben, hiszen érkeznek az évad kiesett versenyzői is, illetve az előző évek győztesei is fellépnek egy közös produkcióval.

Hozzá kell tenni, hogy a hétvégi műsorváltozások egyike éppen a Dancing with the Stars fináléját érinti: bár a kezdési időpont nem változik, 19:30-tól láthatjuk a döntőt, de a meghirdetettnél valamivel hosszabb lesz az adás - tehát 23:15 helyett 23:30-kor lesz csak vége.

A másik ilyen változás a Sztárban sztár leszek elődöntőjét érinti: abban nincs variálás, hogy 18:55-kor kezdődik az adás, de hogy biztos ne kapcsoljanak át a nézők a Sztárbox-ra, a TV2 jócskán kitolja az adásidőt, ugyanis 22:25 helyett 23 órakor fog véget érni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás