promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Főműsoridőben káromkodtak az TV2-n, az egyik szereplő feladta a játékot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A celebek tovább birkóznak az elemekkel, de vannak akiknek ez már túl sok. Rékasi Károly most sem bírt magával, egy játékos pedig kiszállt menet közben.

Folyik az élet a Farm VIP adásaiban. Bíró Ica kiesése a műsorból talán nem lepett meg olyan sok embert, azonban Kótai Misi távozása annál inkább. Annak ellenére, hogy a műsor elején Zsolt gazda még azzal viccelődött, hogy hazaküldi az egykori sportolót, mert folyton csak lustálkodni látja, mostanra Kótai Misi nagyon is fontos tagjává vált a piros csapatnak, főleg a fizikuma miatt lehetett számítani rá. Ahogy a játékosok is megjegyezték, hiányozni fog a vízcipelő tudománya.

Misi volt az a figura, aki a jókedvről gondoskodott, az utóbbi időben azonban már nem volt a régi, és ezt a csapattársai is érzékelték. Misinek nagyon elkezdtek hiányozni a lányai, Sánta Laci hiába próbálkozott, 20 éves barátság ide vagy oda, nem tudta jobb kedvre deríteni jó barátját.

Végül Zsolti gazda is megérkezett a helyszínre, ekkor már mindenki érezte, hogy nagy lehet a baj. Erős honvágya lett Kótai Misinek, ezen Zsolti gazda sem tudott már változtatni. Misi végül így távozott a játékból:

Az elején valószínűleg kevesen gondolták volna, hogy pont egy gyűrődést jól viselő egykori élsportoló fog távozni. Az élet azonban nem áll meg, bármennyire is szomorú TV történeti pillanat Misi távozása. 

A piros és a sárga csapatoknak ezúttal különféle élelmiszereket kellett elkészíteniük, tejfölt, ordát, lekvárt, túrót, sajtot. A műsor talán legszórakoztatóbb pillanata volt, mikor Johnny úgy döntött, inkább dunsztos üvegekbe köpülik a vajat, nem a hagyományos módon. Korábban még szégyenlősködött a testépítő, most viszont már a legnagyobb természetességgel mutogatja izmos felsőtestét. Idővel a lányok is beálltak mellé a rázogatásba, és nagyon élvezték a dolgot:

Azonban a végeredmény nem nekik kedvezett, a piros csapat - Kótai Misi ide vagy oda - eleinte sokkal jobban teljesített, tejfölt mindenesetre biztosan jobban készítettek. Rékasi Károly csendben dühöngött magában:

A Barátok közt egykori rosszfiúja, Tom Cruise állandó magyar hangja azonban elég rosszul viseli a játékkal járó feszkókat, ez már több alkalommal is kiderült.Mikor a sárgák nagy nehezen felküzdötték magukat a piros csapat mellé, és a ordakóstolásra került a sort, nagyon feszültté vált a helyzet, a TV2-nek hosszan ki kellett sípolnia Rékasi Károly káromkodását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás