promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen zuhany főműsoridőben a TV2-n? Demcsák Zsuzsa is rendkívül zavarba jött egy csupasz test látványától
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Farm VIP főműsoridős adása tele volt pucérkodással, Szabyest mindent megmutatott, Vajda Johnny is tartott egy látványos six pack- és bicepszbemutatót.

Nem könnyű a Farm VIP játékosainak az élete, nem elég hogy a piros és a sárga csapat egymással is meg kell küzdjön, és hogy a szereplők a nomád életkörülményekhez is hozzá kell szokjanak, közben még a csapatokon belül is fel-fel üti a fejét valamilyen konfliktus. Az egyik legnyilvánvalóbb puskaporos hordó talán Rékasi Károly és Szabyest között található, a Barátok közt egykori színészét roppantul zavarja, hogy a tejfölös szájú fiú bírálja a munkáját és utasítgatja:

"Engem ne utasítgasson senki, aki SEMMIT nem tud felmutatni!"

Talán nem véletlen, hogy a két férfi ezek után együtt kellett összefogjon az ellenfél csapata ellen, de a kötélhúzós kihívásban végül alulmaradtak. Addig húzták a dolgot, míg végül nem maradt más rajtuk kívül, de  Kótai Misi és Sánta László erősebbnek bizonyult.

Balogh Edina is küszködött az érzelmeivel, ez többször is kiütközött az adásban, egyszer elsírta magát és azon gondolkodott, hogy talán jobb is lenne feladni, tudná ő ezt vállalni a gyerekei előtt is, máskor Polgár Tündével nem találta a megfelelő hangot.

Győzelem ide vagy oda, Gáspár Zsolti nagyon elégedetlen Kótai Misi teljesítményével, aki látványosan felvette a lusta ember szerepét, a gazda már azt is felvetette Demcsák Zsuzsának, hogy felrakja az egykori bokszbajnokot egy vonatra. Ezzel szemben Vajda Johnny-t nagyon megszerette, a műsorban azzal viccelődött, hogy mikor meglátta a felsőtestét, rá is parancsolt, hogy vegyen fel valamit mert még megcsípi egy méh.

Ez Demcsák Zsuzsa érdeklődését is felkeltette, úgyhogy a gazda rögtön utasította is a fiatal testépítőt, hogy esetleg tartson egy kis bemutatót. Demcsák Zsuzsa zavarában rögtön a földet kezdte el kémlelni, de aztán csak megtörtént a nagy mutatvány:

Nem ez volt azonban azonban a legtöbb pucérság, ami a főműsoridőben képernyőre került, Szabyest tudja hogyan kell a középpontba kerülni, úgyhogy a kamerák előtt sem zavartatta magát, mikor zuhanyzásra került a sor. Ezt itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás