promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meddig tűr még a Fricskás fiú? Tovább folyik Tóth Gabi által Krausz Gábor hergelése: ismét üzent a séfnek
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy látszik Tóth Gabi képtelen megemészteni, hogy volt férje továbblépett.

Krausz Gábor és (most már) volt felesége között nem csitulnak az indulatok. Bár a pár tagjai elvileg jó viszonyt ápolnak egymással és már egymás új párjaival is találkoznak, mégis: kettejük Instagramja valóságos csatatérré változott. Gábor újságok hasábjain keresztül üzente meg volt feleségének, hogy legyen szíves és ne pletykáljon róla, Gabi pedig erre válaszol 24 óráig elérhető sztoriba kirakta, hogy kiknek a véleménye nem érdekli és kikre nem akar ezentúl odafigyelni, egyértelmű volt, hogy kemény és nemtörődöm szavai a séfnek szólnak. 

Mióta felvállalták kapcsolatukat egyértelműen magasabb fokozatba kapcsolt Mikes Anna is, egyre másra osztja meg a szerelmével közös tartalmakat: tőle megszokott módon minden fotón ragyog és mosolyog, ami pedig még szembetűnőbb, hogy a séf is kivirult mellette és hiába ért véget a házasság, Gabinak rosszul eshet olyannak látni a férjét, amilyen korábban sosem volt.

Most érdekes egybeesést figyeltek meg azok, akik Gabit és Gábort is követik: Krausz megosztott egy képet, melyen kislányával játszik és éppen gyurmáznak (akkor tájt, mikor Mikes Annával is közös fotót posztolt), nem sokkal később pedig Gabi oldalán is megjelent egy ugyanilyen videó, amin szintén ezt a tevékenységet űzik (vélhetően) Papp Máté Bencével és Hannival. Persze ez lehet véletlen, a gyermekek rengetegszer egy konkrét játékra kapnak rá és akkor hetekig másra sem néznek, de rengetegen mögöttes tartalmat sejtettek a felvétel mögött.

Mindkettőjüknek 24 óráig elérhető Instagram sztoriban voltak feltöltve a felvételek, így ezeket már nem lehet visszanézni. Akármi is történik vagy épp nem történik a négyes között, az biztos hogy a kislányt mindannyian nagyon szeretik és akármilyen felvételen tűnik fel, mindenhol boldog, mosolygós kis apróságnak tűnik.

Viszont nagyon úgy néz ki, hogy az üzengetés és egymás bosszantása még nem ért véget, mindenesetre az biztos, hogy mindegyiküknek a saját boldogságára kellene figyelni és nem azon bosszantania magát, hogy a másik éppen, kivel, hol és mit csinál, mivel ez megmérgezheti a jelenlegi párkapcsolatot és semmiképpen sem esik jól a másik félnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás