promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a Fricska fiú famíliája, most már Tóth Gabi is ide tartozik: Papp Máté Bence megmutatta csodálatos családját
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő kedvenc fotósánál készültek el a felvételek, azonban van valami furcsa a képeken.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence bármit csinálnak, azonnal a figyelem középpontjába kerülnek. Ez az egész őrület nyáron kezdődött el, amikor Tóth Gabi és Krausz bejelentették, hogy 6 év után útjaik különválnak, azonban kislányukat, Hannarózát ezentúl is egyetértésben és szeretetben nevelik. A csendet sokáig nem történt meg, de a bejelentés napján már felrobbant az internet, Krausz Gábor ugyanis egy kis elszólást rejtett el, az általuk megbeszélt sztenderd bejelentésbe, amiből elég hamar kiderült, hogy Gabi más iránt táplál gyengéd érzéseket és a sejtés hamarosan ténnyé szilárdult: Egyre több helyen látták együtt a két fiatalt és bár a hivatalos bejelentés még váratott magára, nyílt titok volt, hogy együtt vannak.

Jó ideig így nézett ki Gabiék éve, de aztán Krausz Gábor megjelent a Dancing with the Stars stúdiójából és szó szerint kitáncolta feleségét a gyűlölethullámból, ugyanis helyettük mindenki azzal volt elfoglalva, hogy a séf és táncpartnere között pontosan milyen viszony is van.

Ez a mai napig nem derült ki, az azonban igen, hogy az énekesnő és volt férje között nem olyan régen hivatalosan is kimondták a válást, ezzel pedig mindkettőjüknek megnyílt az út, hogy hivatalosan is boldogok lehessenek.

Vélhetően Gabi már találkozott szerelme családjával, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy milyen a viszonya a Fricska alapítótagjának szüleivel, rokonaival. Most azonban egyértelmű jelzés érkezett a családtól: a Gabi által nagyon kedvelt fotóshoz látogatott el az egész família és itt készítettek el nagyon kedves, szívmelengető felvételeket.

Ami sokaknak feltűnt, hogy Gabi ezeken a fotókon nem szerepel, de lehetséges, hogy még korainak tartották volna azt, hogy egy ilyen nagycsaládos fotón szerepeljen, végtére is alig pár hónapos a két fiatal szerelme, van akiknek pedig egy ilyen családi fotó komoly erkölcsi és eszmei értékkel bír. De az is könnyedén elképzelhető, hogy egész egyszerűen Gabi nem ért rá a fotózás időpontjában.

A csodálatos, meghitt családi képet itt nézhetitek meg, Papp Máté Bencén kívül is vannak szép számmal csinos hölgyek és jóképű urak a fotón:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás