promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megőrül a féltékenységtől, nem nézi jó szemmel Krausz Gábor és Mikes Anna boldogságát: erre rámehet az új kapcsolata is?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi túlságosan is sokat foglalkozik Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmével.

Karácsony előtt hivatalossá vált Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, tehát most már mindenki nyugodtan élheti a maga világát, és foglalkozhat a saját párkapcsolatával. Legalábbis foglalkozhatna, mert Tóth Gabi egyelőre több figyelmet szentel volt férje és Mikes Anna szerelmének, mint a saját párjának, a Fricska fiúnak.

Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon sokáig titkolta, hogy összejöttek, de a napokban végre felvállalták szerelmüket a nyilvánosság előtt, és azóta is folyamatosan újabb és újabb képeket töltenek fel az Insta Story-jukba; legutóbb egy olyan Bécsben készült fotót tettek közzé, amin Anna szerelmes puszit nyom Gábor arcára.

Tekintve, hogy ez az ő magánéletük, nem akarták nagydobra verni a dolgot, és nem is akartak bulvárhisztériát kirobbantani egy exkluzív interjúval, de a sztárséf volt felesége, Gabi most is megoldotta helyettük is, hogy a figyelem középpontjában maradjanak. Az énekesnő eddig is szerette táplálni a tüzet, amit tavaly augusztusban bejelentett válásuk szított, de most kicsit túl messzire ment.

Tóth Gabi ugyanis olyan hazugságot állított, hogy többször is találkoztak már négyesben, és nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

„Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam”

- nyilatkozott Gabi.

Ezek a mondatok mint kiderültek, hazugságok voltak, ugyanis Krausz Gábor felháborodottan mondta el, hogy valójában milyen viszonyt ápolnak volt nejével. A sztárséf azt állítja, hogy sosem voltak négyesben sehol sem, csupán olyanra volt példa, hogy amikor közös kislányukat, Hannarózát elvitték egymáshoz, akkor a másiknak a párja is esetleg jelen volt.

„Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani. [...] Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon!”

- mondta Krausz Gábor.

Furcsa, hogy Gabi ilyen sokat foglalkozik volt férje új párkapcsolatával, nemhogy inkább a Fricska-szerelmével törődne; ezzel megint csak azt éri el, hogy őt fogják szidni a kommentszekciókban. Ráadásul ezek a hazugságok, amiket nyilatkozott, még kevésbé fogják pozitív színben feltüntetni, és akár a rajongók közül is többen elfordulhatnak tőle.

Egyesek azon a véleményen vannak, hogy Tóth Gabi borzasztó féltékeny, és nem nézi jó szemmel Gábor és Anna boldogságát.

„Neki addig volt jó, amíg csak neki volt új párja. Neki legyen pénz, hírnév, szerelem, de Krauszomnak semmi. Undorító ez a nő!”

„Össze-vissza hazudozik, már nem tudja, mivel tűnjön ki a tömegből...Gábor jól járt, hogy elvált tőle, nagyon szép párt alkotnak Annával”

„Gabikám, inkább foglalkozz a táncos nyikhajjal, ha már miatta hagytad ott a Gábort. Mindenki jobban járna, ha végre befognád azt a lepcses szádat, mert csak a mocsok árad belőle”

- írták a kommentelők.

Tóth Gabi viszont továbbra is partner az adok-kapokban; több idézettel is reagált Krausz Gábor szavaira, amiben leleplezte volt felesége hazugságait. Ezen a ponton Krausz Gábor talán már úgy gondolja, hogy okos enged, szamár szenved, hagyja, hogy Gabit megegye a sárga irigység, míg ő boldogságban úszik Mikes Annával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás