promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre vallotta be: együtt töltötték az estét, így kezdődött nekik az év és ezt nem akarták külön
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki bízott benne, de nem mertük remélni: Mikes Anna és Krausz Gábor újra együtt ebben az évben is, ez már félreérthetetlen.

Elképesztő boldogság köszöntött Magyarországra: Krausz Gábor és Mikes Anna nem várt időpontban közölte azt, amire mindenki várt. Nem olyan régen (egészen pontosan este 22:40 perc környékén) mindkettőjük Instagram oldalán megjelent egy-egy felvétel, amin ugyanazon a helyen tűntek fel. Azonban ez nem minden: a képen egy teljesen átlagos vacsorát láthatunk és bár sosem titkolták, hogy tartják a kapcsolatot a műsor után, ez most mégis más: szemmel láthatóan egy teljesen üres étteremben ülnek, illetve ha megfigyeljük az asztalon található víz feliratát, akkor könnyen kitaláljuk, hol készült a kedves, szívmelengető fotó. Úgy néz ki, hogy az újév őszinteséget hozott kettőjük életébe és még az is elképzelhető, hogy ez valódi vallomással ér fel: minden jel szerint a Gundel étteremben vacsoráztak együtt (persze ezt nem jelölték be a fotón, így csak találgatni tudunk), azonban az asztalon lévő víz feliratát kielemezve ez elég valószínű.

Önmagában a késői időpont is gyanús, az azonban, hogy Gábor valahogy kiürített egy éttermet, több mint árulkodó, főleg annak fényében, hogy kijelentette: a Szilvesztert és az újévet békében akarja eltölteni.

Korábban is gyanús volt az, ahogyan nyilatkoztak az ünnepekről, mindketten ugyanazokat a szavakat használták, ugyanúgy fogalmaztak: a központba a békét, a meghittséget és a családot helyezték, ebből is látszik, hogy mennyire azonos kettőjük értékrendje, ami minden kapcsolat egyik legfontosabb alapja.

A mostani fotók újra reményt adnak a romantikus szívű magyaroknak, hogy ami a táncoslábú gerlepár között látszott a műsorban, az valódi és a kapcsolatuk nem a nézők szavazatáért folyó küzdelem volt, hanem valami olyan, amire ezekben a vészterhes időkben nagyon nagy szükségünk van: egy beteljesült szerelem.

Azok után, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelme nyilvánosságra került, rengetegen aggódtak a séf lelkiállapotáért, ami azonban a válás ellenére is úgy néz ki, hogy még sosem szárnyalt ennyire. Elvállalt egy rengeteg nehézséggel járó fellépést, valamint egy külföldi állást és úgy néz ki, hogy Anna mindkettőben hű társa akar lenni.

A kép felirata is különösen ígéretes:

Volt két idegen, aki hirtelen... és itt egy csodás szívecske emoji.

Mi ez ha nem egy valódi csoda?

A felvételeket egy 24 óráig elérhető Instagram történetben tekinthetitek meg, ITT és ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás