promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi vallomása szilveszteri csodával ér fel, újra akarja kezdeni, tiszta lappal indítja az új évet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kertelés nélkül vallotta be, hogy újra akarja kezdeni.

Tóth Gabi sosem fogja elfelejteni a 2023-as évet. Talán sem ő, sem Krausz Gábor nem sejtették még tavaly ilyenkor, az újév első napjára ébredve, hogy nemsokára véget ér a házasságuk. Gabi és Gábor válásának hírére országszerte felfigyeltek az emberek, mindenki a részletekre volt kíváncsi, amit csak apránként, szépen lassan kaptak meg. Az énekesnő immáron fél éve a támadások középpontjában áll, hiszen amióta kiderült, hogy új párja lett Papp Máté Bence személyében, házasságtörőnek nyilvánították, míg Krausz Gábort ártatlan áldozattá avanzsálták.

Mindketten pokoli mélységeket és mennyei magasságokat éltek át a 2023-as évben, és bár egyiküknek sem volt könnyű a válás - amit karácsony előtt már hivatalosan ki is mondtak -, Tóth Gabi és Krausz Gábor is pozitívan, tervekkel vág neki az újévnek.

Az énekesnő szilveszter napján, a közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben elemezte ki a tavalyi évét, amely során megannyi csodálatos pillanattal, fájdalommal, tapasztalattal, élménnyel gazdagodott. Gabi nem tartja kizártnak, hogy életének ezen szakaszáról egyszer könyvet fog írni. Elmondása szerint nagyon sok hibájából tanult, ugyanakkor megtanulta levetkőzni magáról az áldozat szerepet.

„Sok hibámból tanultam… Sok emberi játszmából tanultam.. megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből… Megtanultam , hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek… amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet.. amikor megengeded magadnak...”

- kezdte a posztjában Tóth Gabi, aki ezután néhány tanáccsal látta el a követőit.

„Ne engedd, hogy “debilizáljanak”, hogy nem vagy jó és erős…, ha azt érzed, hogy megmásítják a valóságod, akkor menj , fuss…Ne engedd, hogy irányítsák az életed..ha a családod teszi, akkor se, ha a barátaid, akkor se... Ha ezt érzed, akkor feltételekkel szeretnek... Merj onnan kilépni , mert mérgezni fog… Nagyon… Ha lépsz, könnyű leszel és szabad! Erős és bátor! Jogod van az érzéseidhez!”

Az énekesnő számára fontos, hogy bátorítson másokat, hogy megossza másokkal a tapasztalatait, hátha azzal segíteni tud valakinek, aki hasonló gondokba, akadályokba ütközik az élete során. Gabi szerint 2024 a megélések, az újrakezdés éve lesz. Megköszönte a sok támogatást és a sok gúnyt, amit az elmúlt hónapokban kapott a rajongóitól, és azoktól, akik nem igazán szeretik őt.

Hosszú posztjához néhány tavalyi képet is mellékelt; természetesen Papp Máté Bence is rajtuk van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás