promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor világraszóló szilveszterre készül, vele tölti majd ezt a különleges napot és ezt tervezi jövőre
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárséf beszámolt a terveiről, nem egyedül lesz ezen az estén, ez már biztos.

Krausz Gábor és Tóth Gabi még nyáron jelentették be, hogy a házasságuknak vége, azóta pedig mind a ketten új életet kezdtek. Ahogy az köztudott, Gabi ezt a Fricska tánccsoport egyik alapítótagjával, Papp Máté Bencével tette meg, Krausz Gáborról azonban egyelőre csak szakmai tervek és elképzelések láttak napvilágot. Mikor Mikes Annával való kapcsolatáról kérdezik, akkor kínosan udvariaskodva kerüli a konkrét választ, de ez igaz a táncosnőre is: azt sem mondják, hogy együtt vannak, de azt sem, hogy nincsenek.

Azt tudjuk, hogy Krausz Gábor a kislányával, Hannarózával töltötte a karácsony egy részét, most azonban újabb ünnep közeleg, az év lezárása, adja tehát magát a kérdés, hogy mi a helyzet a Szilveszterrel és az újévvel?

Krausz Gábor nem olyan régen adott interjút, melyben több téma mellett ezt is fejtegette. A kérdésre, hogy kivel tölti a Szilvesztert és mi a terve az újévre, a séf az alábbiakat válaszolta:

Az életem nagy részében a karácsony és a szilveszter munkával telt, csak az elmúlt pár évben volt lehetőségem kicsit megpihenni, ünnepelni ezeken a jeles napokon. Mostanában annyira nagy volt a zaj körülöttem, hogy igazából nem vágyom  bulikra, hangos összejövetelekre, csak békére, és nyugalomra. Leginkább azt  várom, hogy a kislányommal ketten ünnepeljünk, és együtt várjuk, hogy mit hoz a Jézuska. Kifejezett újévi fogadalmam nincs, de valamit mindenképp szeretnék a jövő évben: sokkal jobban megszervezni az életemet, legalább egy évre előre.  Eddig ez nem volt jellemző rám , mindig csak sodródtam az árral. Ezért ezen most változtatok, január elején leülök, és mindent megtervezek, és ami a legfontosabb, rendszert viszek az életünkbe.Ha ez összejön, az Hanninak is megnyugtató lesz, és ad egyfajta biztonságot. Ehhez persze sokkal több logisztikára lesz szükség.

Gábor válaszából kiderül, ami eddig is nyilvánvaló volt: életének középpontja a kislánya és az újévi fogadalom, melyet miatta szeretne kivitelezni, egyszerűen szívmelengető. Láthatjuk, hogy tervekből nincs hiány, azonban a szövegkörnyezetből nem derül ki, hogy esetleg a kis Hannin kívül Gábor esetleg hölgyvendéget is fogad? Azt már korábban elmondta, hogy Mikes Anna és a kislánya már találkoztak, édesapját látogatta meg táncpróba közben, így semmi akadálya nem lenne akár a közös ünneplésnek sem.

Egyébként a séfnek ez a válasza is alátámasztja azt, amit a Dancing with the Stars során már többször elmondott: szinte teljesen új ember vált belőle, rengeteg pozitív tulajdonságát és saját maga számára is új oldalát ismerte meg, ezért is lehetséges, hogy az eddig spontán Krausz mostmár egy rendszer szerint szeretne élni, mely megfelel a volt feleségének és a kislányának is.

Forrás: borsonline.hu, hotmagazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás