promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábornál maradt pénz bőven a válás után is: többmilliós kiegészítővel fotózták, luxusra éhezik a sztárséf?
Borítókép:  Tv2Play/DancingWithTheStars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nem tudta kisemmizni Krausz Gábort, több millió forintos értéket tarthatott meg.

Szerkesztőségünk több tagja is nagy órarajongó, saját gyűjteményére mindenki nem nagyon büszke, még ha nem is feltétlenül birtoklunk olyan darabokat, mint egy-két híres ember, akinek szeretjük megírni, milyen csuklóvekkerrel kapták lencsevégre - nem csak azért érdekel tehát minket, hogy ennyibe kerül, hanem értékeljük magát a tárgyat is.

Tóth Gabi ex-férje, a sztárséf, Krausz Gábor lassan olyan híres lesz, mint a miniszterelnök, de az legalábbis biztosan kijelenthető, hogy több cikk születik rajta a nyomtatott és online sajtóban, mint a vezető politikusokról. Mi most itt nem a magánéletét, vagy valamelyik kereskedelmi televíziós vetélkedőben nyújtott teljesítményét szeretnénk elemezni, hanem az óráját, mert nagyon jó ízlésről tanúbizonyságot tévő darabot villantott (borítóképünkön is ezt az órát viseli).

Krausz Gábor egy legendás, stabil versenyzővel szállt be a buliba: egy igazi klasszikus Rolex órával a kezén fotózták le. A Rolex körülbelül a világ legismertebb luxusóramárkája: az eredetileg különböző kültéri tevékenységekhez, például búvárkodáshoz vagy hegyekben való túrázáshoz gyártott rendkívül robosztus és megbízható automata órákat, majd zseniális marketing (és horológiai újítások és egyre kifinomultabb design) révén hosszú évek munkájával átpozicionálták magukat a luxusmárkák kategóriájába: a globális piacot tekintve a Rolex annyira vezeti a listát, hogy háromszor annyi forgalma van, mint a második helyezettnek (ami egyébként a francia Cartier-ház).

Krausz Gábor órája egészen pontosan egy úgynevezett GMT-Master II típus, amit a Rolex eredetileg pilótáknak tervezett, azon belül is egy becenevén "Pepsi" színű modell, ami az órán látható lünetta színkombinációjáról kapta a nevét (van másféle színű lünettás GMT-Master II is, azoknak más a becenevük).

Egy ilyen óra bizony nem olcsó mulatság, mi utánanéztünk a legnagyobb használt- és új óra kereskedéssel foglalkozó internetes portálon, a Chrono24-en, és egy rövid keresés után azt találtuk, hogy egy ilyen típusú és színű Rolexért biztos hogy fel kell törnünk a malacperselyt, bár ha feltörtük, találni fogunk belőle eladót, ugyanis több mint 1300 darab elérhető jelenleg világszerte - viszont a legolcsóbb is mintegy 3. 300.000 forint, míg egy drágább verzióért egészen félelmetes, akár 45 millió forintos összeget is kérnek, igaz, ilyenből egy darab van, a csúcsértékek inkább a huszonmilliós sávban mozognak.

forrás: csuklo_szpotting

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás