promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kiteregette a szennyest volt feleségéről: a válás aláírása után végre nem kellett csendben maradnia
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az is kiderült, hogy szinte biztosan nincsenek együtt Mikes Annával.

Újabb állomáshoz érkezett Krausz Gábor és Tóth Gabi kálváriája: a fiatal házaspár idén nyáron jelentette be, hogy útjaik 6 év után elválnak és ezzel egy egész ország kálváriája kezdődött el. Mindenki az énekesnőt utálta és a séfet sajnálta, igazi gyűlöletcunami indult el. Az érintettek sokáig hallgattak, aztán szépen lassan elkezdett megtörni a jég: egy-egy elejtett szóból találgatták az emberek, hogy mi történhetett.

A helyzet világosodott: míg az elején mindenki azt hitte, hogy Gabi megcsalta Gábort, az énekesnő később tisztázta a helyzetet. Elmondása szerint a házasságuk vége után mélyedt el a kapcsolat közte és a Fricska háttértáncos csoportból ismert Papp Máté Bence között.

Majd elkezdődött a Dancing with the Stars és ezzel együtt egy tündérmese is: Mikes Annát kapta maga mellé táncpartnernek és az egész ország reménykedni kezdett, hogy esetleg Gáborra is rátalál a szerelem.

Ahogyan ebben a történetben minden, úgy erről is csak homályos utalások vannak: Gábor és Anna folyamatosan üzengetnek egymásnak, közös helyről jelentkeznek be, azonban arra, hogy pontosan mi van közöttük, nem hajlandóak válaszolni.

Gabi adott egy 10 perces hosszabb interjút, melyben tisztázta a félreértéseket és a sajtó munkatársait is felszólította arra, hogy hagyják békén, Gábor viszont ekkor még mindig nem nyilatkozott. Most, hogy lefotózták őt és Gabit egy ügyvédi iroda előtt, Krausz Gábornál is megtört a jég és egy magazinnak válaszolt hosszabban az őt érintő és az embereket foglalkoztató témákról.

Az első kérdés értelemszerűen az volt, hogy hogyan érintette őt a válás, amire a séf ezt felelte:

Szomorú nem vagyok; nyilván egy kicsit keserű szájíze van ilyenkor az embernek, mert azzal szembesül, hogy valamit nyilván elrontott. A válás ugyanis azt jelenti, hogy valami félrement és mivel mind a ketten maximalisták vagyunk, én legalábbis biztosan az vagyok, nem szeretek veszíteni, ez pedig picit mégiscsak olyan érzés…De mivel azt gondolom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb, ezért ez igazából egy új élet kezdete. Azt kívánom Gabinak,  hogy találja meg a boldogságot, és bízom benne, hogy nekem is sikerül majd. De a legfontosabb ,hogy Hanni legyen nagyon boldog! Egyébként ha nem reggel nyolc órakor lett volna a bírósági tárgyalás, akkor szerintem koccintottunk volna!

Sokan nem örültek ennek a válasznak és ha nem esne le elsőre el is mondjuk miért. Szeretnénk egy mondatot kiemelni:

Azt kívánom Gabinak,  hogy találja meg a boldogságot, és bízom benne, hogy nekem is sikerül majd.

Ez a mondat sajnos egyértelműen azt sugallja, hogy jelenleg nincs párkapcsolata, így nagyon úgy tűnik, hogy az embereknek el kell fogadniuk azt, hogy Mikes Annával valóban a szakmai kapcsolat és a jó barátság köti őket össze, romantikus szál nincs a dologban, ez a mondat felér egy vallomással.

Természetesen Annáról is kérdezték, ebben is meglepően őszinte volt és sajnos ebből is az jön le, hogy mindenki kedvenc séfe sajnos szingli:

Már a legelején tisztában voltunk azzal, hogy mi vár ránk. Igazából a műsor bemutatkozó sajtótájékoztatóján tehát a nulladik napon összeboronáltak minket. Ezzel azért nem foglalkoztunk, mert a táncra fókuszáltunk, és nem akartunk extra szimpátiapontokat sem, ezért nem is nyilatkoztunk egyszer sem a találgatásokkal kapcsolatban. Mivel rengeteg időt töltöttünk együtt, fontos volt, hogy kedveljük egymást, hogy egy hullámhosszon legyünk. Nagyon sok mindenről beszélgettünk, ahogy két jó barát. Amikor bekerültem a műsorba, nagy szükségem volt erre a sok beszélgetésre és a lelki támaszra, ebben pedig Anna abszolút partner volt, érezte, értette, hogy mire van szükségem. Számítottunk arra, hogy összeboronálnak minket, hiszen ez a műsor természetével együtt jár, de szerintem jól kezeltük a helyzetet.

Beszélt továbbá arról is, hogy tartják a kapcsolatot és találkozgatnak, kellemesen elbeszélgetnek, illetve megemlítette, hogy Hannaróza ugyanannyi időt tölt az édesanyjával, mint vele, teljesen megosztott felügyelettel nevelik őt és sokat mesélt arról is, hogy jelenleg Hannaróza és a 2024-ben elkezdődő új ausztriai munka az elsődleges.

Forrás: hotmagazin, bors.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás