promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna gyönyörű szavakkal üzent Krausz Gábornak, kapcsolatukról vallott a sármos sztárszakács
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor őszintén elmondta, hogy alakult a kapcsolata Mikes Annával.

Exkluzív interjút adott a Tények Plusznak Krasz Gábor. A sztárséf a Dancing with the Stars döntője óta nem állt kamera elé, de most kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy miként tekint az idei évre. A Séfek séfe szakácsa nem hitte volna, hogy ilyen mélypontokat és magasságokat ér majd el a 2023-as évben, és bár egy sajnálatos válás is becsúszott, összességében pozitívan értékelte ezt az esztendőt.

Mint mondta, a legjobbkor jött neki a felkérés a Dancing with the Stars-ba, de nem hitte volna, hogy egészen a legvégéig eljutnak majd Mikes Annával. Krausz Gábor eleinte csak egy egy adásra szóló, lélekgyógyító kalandként tekintett a műsorra, ehhez képest egy - ahogy ő fogalmazott - 3 hónapos buborék lett belőle.

A sztárséf nem tagadja, hogy hiányzik neki az az időszak, amit a táncolással tölthetett, de most muszáj volt visszatérnie a valóságba, és tovább dolgoznia. Természetesen kislányát, Hannarózát sem hanyagolja el, amikor csak teheti, minden idejét vele tölti; most a két ünnep között nagyon sokat lehet vele, és a szilvesztert is kettesben fogják tölteni.

Mikes Anna jelenleg 3 hetes szabadságát tölti, sokat pihen, de nagyon várja, hogy visszamehessen ő is dolgozni. A profi táncosnő is pozitívan tekint vissza arra az időszakra, amit Gáborral együtt tölthettek a Dancing with the Stars keretein belül, egyúttal megragadta az alkalmat, hogy egy üzenetet küldjön egykori partnerének.

„Tiszta szívből azt kívánom Gábornak a 2024-es évre, hogy nyerje meg a csapatával, a fekete csapattal a Séfek séfét!”

Krausz Gábor az interjú során azt is elmondta, milyen most a kapcsolata Mikes Annával. A szakácsnak nagyon jól jött Anna segítsége, hiszen nem csak a mentora volt, de egyben a lelki gyógyítója, a támasza, és most is így tekint rá. Gábor hozzátette, hogy még most is rendszeresen beszélnek egykori partnerével, de ennél többet nem akart elárulni kettejük kapcsolatáról.

A Krausz Gáborral készült teljes interjút alább nézhetitek meg, amiben még többet mesél az érzéseiről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás