promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna üzent Krausz Gábornak: szívhez szóló és szerelmi vallomásnak is beillik, most a táncosnő közeledne a séfhez?
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég egyértelmű az üzenet, máris hiányolja Krausz Gábort?

Hiába ért véget a Dancing with the Stars, az emberek nem tudják elfelejteni a műsor nyertes párját: Mikes Anna és Krausz Gábor folyamatosan lázban tartja a közvéleményt, mindenki tudni akarja, hogy mi a helyzet kettőjük között, azonban apró jeleken kívül semmi biztosat nem tudunk.

Vegyük végig mi történt kettőjük között, amit tényként tudunk kezelni: már a legelső megszólalásuk alkalmával kongatták az emberek az esküvői harangot és ők maguk sem tagadták, hogy remek közöttük a kémia. Ezután minden nyilatkozatuk olaj volt a tűzre és gyakorlatilag hétről hétre, aztán a műsor vége felé közeledve napról napra szerelmi vallomásnak is beillő nyilatkozatokat hallottunk tőlük.

Ez a döntő után érte el a csúcspontot, amikor szinte katartikusan dicsérték egymást és mindenki arra várt, hogy rálicitálnak Tóth Gabi élő adásban elcsattant csókjára: de ez végül nem történt meg. Azóta újabb fordulópont történt, épp nemrégiben jelentkeztek be közösen, ahogyan néhány ismerősükkel együtt vacsoráztak: ekkor is egymás mellett ültek és elképesztő harmónia sugárzott belőlük.

Ez Instasztoriba mindketten ki is tették, először pedig Marics Peti tette közzé a videót, kvázi lebuktatva őket.

Most pedig Mikes Anna adott okot a találgatásra: a kisasszonynak nosztalgiázni támadt kedve és nem is akármit posztolt, úgy néz ki nagyon hiányzik neki a volt táncpartnere és az együtt átélt különleges pillanatok. A 24 óráig elérhető Instagram történetében a Budapesti Operettszínházból tett közzé egy felvételt, melyen a Szépség és a Szörnyeteg egyik táncjelenete látható.

Ez volt Gáborék egyik legikonikusabb tánca, amelynek a végén elsötétült a színpad és mindenki azt találgatta, hogy vajon megcsókolták-e egymást? Ez már önmagában is jelzés értékű, azonban ha elég szemfülesen nézzük a képet, akkor be is jelölte rajta Krausz Gábort, így még az is lehet, hogy nem pusztán üzent neki, hanem vele együtt ült be megnézni a darabot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás