promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nyíltan leleplezte kapcsolatát Mikes Annával, már az elejétől tudták, hogy ez vár rájuk
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor olyan dolgokról beszélt most nyilvánosan, amelyekről még alig.

Krausz Gábor és Tóth Gabi válása volt 2023 második felének egyik legfelkapottabb híre a médiában, amelyre cikkek tízezrei reflektáltak már az elmúlt hónapokban. Minden nap tudnak találni valamit a sajtó munkatársai, ami izgalmas lehet az információkat illetően. Ráadásul Tóth Gabi és Krausz Gábor számára is nagyon sűrű volt az ősz, hétről hétre láthattuk őket a televízióban, így nem tudtak elkerülni egy szusszanásnyi időre sem a reflektorfényből. Aztán szépen lassan egyre több dolgot lehetett megtudni arról, hogy miért mentek szét, és egyre több információ szűrődött át a nyilvánosság elé.

És persze mindenki érdeklődik, Tóth Gabi már rengeteg közös képet közölt a Fricska szépfiújáról, új párjáról, Papp Máté Bencéről is, miközben Krausz Gábort a Dancing with The Stars műsorban szerzett hatalmas rajongótábora legszívesebben már együtt látta volna táncpartnerével, Mikes Annával. 

De mégis, mi az igazság kettőjük kapcsolatáról? Több ez, mint barátság?

- sokan kérdezgetik már hónapok óta ezeket a kérdéseket, még többen pedig ismételgetik.

Nemrégiben azonban a hot! magazinban Krausz Gábor olyan dolgokról is beszélt egy exkluzív interjú keretében, amelyet a Bors is szemlézett, amelyről eddig nem volt szó bővebben a nyilvánosság előtt. Krausz Gábor már az elején közölte, hogy hivatalosan is elváltak egymástól Tóth Gabival, majd arról is beszélt a magazinnak, hogy milyen érzelmek kavarognak benne a válás kimondása után.

Az interjúban természetesen azt is érintették, hogy mi van közte és Mikes Anna között, hiszen sokan a mai napig találgatják ezt. Krausz Gábor pedig elmondja, hogy már a legelején tisztában voltak azzal, hogy mi vár rájuk, és arról is beszélt, hogy már a műsor sajtótájékoztatóján, tehát a nulladik napon összeboronálták őket. 

És most a séf azt is elárulta, hogy miért nem foglalkoztak ezekkel a találgatásokkal.

Mint elmondja, nem akartak extra szimpátiapontokat szerezni, és a táncra fókuszáltak. Amikor pedig bekerült a műsorba nagy szüksége volt a sok beszélgetésre és a lelki támaszra, és Anna ebben partner volt. Mint mondja a séf, érezte és értette, hogy mire van szüksége.

Azt is elárulta, hogy számítottak arra, hogy összeboronálják őket.

Azt is elmondta az interjúban, hogy azóta is sokat beszélnek egymással.

(Részletek: Bors, hot!)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás