promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan jelenet törte meg Krausz Gábor interjúját, a kamerák előtt akadtak el a szavai
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor exkluzív interjút adott.

Az elmúlt időszakban az újságok tele voltak Krausz Gábor ás Tóth Gabi válásának ügyével, miközben a sztárpárnak nagyon kevés ideje volt az ősszel, hiszen a TV2-n mindketten csúcsprosukciókban szerepeltek. Krausz Gábor a Séfek séfe című műsorban, ahol természetesen már megszokhattuk őt, ez egy tradicionális szerep a számára, ám később a Dancing with The Stars-ban is kipróbálta magát, és a bemutatkozás a táncparketten olyan jóra sikeredett, hogy Mikes Annával karöltve meg is nyerték a táncos vetélkedőt. A nézők imádták a produkcióikat, és a műsor alatt elképesztő népszerűségre tettek szert,

nem is csoda, hogy sokan már többet is beleláttak kapcsolatukba a műsor ideje alatt.

Az elmúlt napokban ismét nagyon sokk cikk jelent meg Krausz Gáborról és Tóth Gabiról, és a TV2-n megjelent egy exkluzív interjú is a séffel, akivel a munkahelyén készített riportot a csatorna, természetesen nagyon sok kérdést tettek neki fel, miközben a nézők azt is megnézhették, hogy hol éli mindennapjait Krausz Gábor. Természetesen az interjú alatt elképesztően sokat beszélt az elmúlt évről is a séf, így megtudhattuk, hogyan viseltetik 2023 irányába.

Az őszinte vallomásban az is elhangzik, hogy inkább pozitív vagy negatív a mérleg? Erre a kérdésre is választ kaphattak azok, akik nagyon kíváncsiak arra, hogy mit érez a séf a nagyon is nagy médiavisszhanggal járó elmúlt év után. Most a TV2 által készített interjúban azt is megnézhették a nézők, hogy milyen varázslatos helyen tölti a mindennapjait.

Az interjú egy pontján érezni lehetett, hogy Krausz Gábor kicsit elérzékenyül, és hatalmas szeretettel gondol vissza a Dancing with the Starsra.

Mint mondta, ez most visszacsöppenés a valóságba, az elmúlt három hónap egy szép buborék volt, egy örök élmény, de a valóság az ez.

Íme a teljes interjú, amelyben kendőzetlenül beszél az elmúlt időszakról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás