promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna hatalmas utazásra indult és alkoholba fojtotta a bánatát: ekkora a baj?
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncosnő az Instagramján számolt be a fejleményekről.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata egész egyszerűen nem hagyja nyugodni az embereket: hiába ért véget a Dancing with the Stars, az érdeklődés nem csitul és bármit tesz a két fiatal, arról az emberek napokig beszélnek. Megy a mismásolás ezerrel, de arra azért figyelnek, hogy információmorzsákat csepegtetnek és ez még inkább felkorbácsolja a közhangulatot: utoljára Marics Peti tett ki róluk egy 24 óráig elérhető Instagram történetet, ahol Krausz Gábor főzött a csapatnak, miután pedig ez kikerült, már Mikes Anna és a séf is megosztotta az eseményről készült felvételeket a saját oldalán.

Ezután Krausz Gábor feltöltött egy új fotót magáról, ami alá Anna elég egyértelmű kommentet írt, ezt egy hosszabb cikkben mi is fejtegettük:

Hogy mi lehet az üzenet valódi, mögöttes tartalma, azt csak találgatni tudjuk és egyelőre nem kerültünk sajnos közelebb az igazsághoz. Most azonban Anna borzolta a kedélyeket azzal, hogy úgy tűnik, egy kis kikapcsolódásra fájt a foga, ezt pedig most ő osztotta meg a (szintén 24 óráig elérhető) Instagram történetében.

A titokzatosság itt is maximumra van tekerve, ugyanis amit látunk, rengeteg találgatásra ad okot: egy autóból jelentkezett be és a sztrádát videózta, szóval befigyelt egy kis utazás a napokban: a kamera szögéből úgy lehet következtetni, hogy az anyósülésről készült a felvétel, szóval valahova vitték a meseszép táncosnőt.

A következő kép pedig már egy koktélbárban készült, Anna előtt pedig egy pezsgőspohár figyelt, az énekesnő valószínűleg szeretett volna egy dologra koncentrálni, ez pedig a kikapcsolódás. Azt, hogy ezt a séffel, vagy mással, esetleg egyedül tette, sajnos ismét nem tudjuk.

Az utolsó képén pedig két lánnyal láthatjuk, így adja magát a következtetés, hogy csajos estét tartott a barátnőivel, de korántsem biztos, hogy a képek összefüggnek egymással.

Az biztos, hogy mozgalmas estét/napot tudhat maga mögött a Dancing with the Stars győztese, mi pedig továbbra is majd meghalunk a kíváncsiságtól, hogy hol, kivel és mit csinált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás