promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna köntöse alá jócskán belátni, bugyit se vett fel a lenge öltözéke alá a táncosnő?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna sokat mutató fotót tett közzé, megbolondulnak érte a rajongói. 

Mikes Annáról egy jó ideje már beszélnek az emberek, ennek pedig egyetlen oka van, mégpedig a Krausz Gáborhoz fűződő viszonya. A két híresség a Dancing with the Stars műsora alatt ismerte meg egymást, a szerkesztők döntöttek úgy ugyanis, hogy ők együtt fognak táncolni hosszú heteken keresztül. Azt azonban senki sem várta, hogy ennyire egymásra hangolódnak .Az emberek pedig már egy ideje találgatnak, hogy vajon mi lehet köztük. Ebben pedig az sem segít, hogy mindketten titokzatosan beszélek a kapcsolatukról, tehát az még a jövő zenéje, hogy egy párt alkotnak-e majd vagy sem.

Hosszú időszak van most mögöttük az biztos, főleg Krausz Gábornak, aki a nyár közepén szakított kislánya édesanyjával és egyben feleségével Tóth Gabival. Úgy látszik, hogy most már kezd miden a helyére jönni, a táncos felkészülést és időszakot azonban Annának is ki kell pihennie. 

„Most a regenerálódás időszaka következik a pörgős hónapok után”

 - írta közösségi oldalán Anna, aki egy igazán pikáns fotót osztott meg magáról. 

A csinos táncosnő testét csak egy köntös takarta a fotón, az egyik melle pedig majdnem, hogy kiesett belőle, igencsak sokat mutatott. 

A rajongói egyszerűen odavannak ezért a szexisebb fotóért, annak ellenére, hogy a Dancing with the Stars műsorában többször lehetett rajta látni dögös és sokat mutató ruhát. Rengeteg dicsérő kommentet lehet találni a feltöltött fényképe alatt, férfi követői sorra halmozták el mindenféle szívvel és bókkal. 

„Gyönyörű vagy Anna”

- írta egy kommentelő. 

„Ámulatba ejtően, lélegzetelállítóan Gyönyörű vagy drága Anna”

- olvasható egy másik hozzászólásban. 

„Szép vagy még mindig Anna, és sokszor megnézem videóról az összes táncotokat Gáborral. Remélem nem hagytad őt magára, és segítesz neki kimászni a gödörből. Nagyon megérdemelne egy hozzád hasonló társat, eleget pofozta az élet”

- olvasható egy hosszabb hozzászólás Anna bejegyzésénél, ami Krausz Gáborra is irányul. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás