promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna végre bevallotta: ezt csinálja szilveszterkor és hatalmas örömet okoz majd neki, titkon mind ezt reméltük
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre kiderültek a táncosnő tervei, Krausz Gábor is szerepel bennük?

A decemberi időszak a csodák ideje és túlzás nélkül kijelenthetem, hogy szinte minden magyar ember hatalmas vágya teljesülne, ha az újév azzal indulna, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor beismerné, hogy szerelem szövődött közöttük. A séf már beszámolt a szilveszteri terveiről és a karácsonyáról is mesélt, most pedig a séf volt táncpartnere avatott be minket abba, hogy számára mivel is fog telni az új esztendő kezdete és az év utolsó napja.

Anna elmondta, hogy az utóbbi időszakban akkora hajtás volt, hogy egyszerűen képtelen arra akár csak gondolni is, hogy bulizzon valahol. Sokan azt gondolják, hogy a Dancing with the Stars Anna fő munkája, azonban ez nagy tévedés: a tehetséges fiatal hölgy civil foglalkozása tánctanár, mindig sok ember veszi körbe és akár naponta több csoportnak is tart foglalkozást, így érthető, ha az ünnepek alatt leginkább elcsendesedésre vágyik.

A műsor így is rengeteget kivett belőle, mivel ő és Krausz is ambiciózus, maximalista emberek, így a rengeteg próba nyilván rengeteg energiát vett ki mindkettőjükből. Anna elmondta, hogy az otthona magányára és csendre vágyik, nem tervez semmiféle bulit, vagy mulatozást. Van azonban itt egy furcsaság: ha meghallgatjuk egymás után a séf és Mikes Anna szavait, akkor nem tudjuk nem észrevenni, hogy a tervek, amiket az ünnepekre állítottak össze kísértetiesen hasonlítanak, még a szavak, amiket használnak is teljesen összecsengenek.

Persze ez ugyanúgy, mint eddig minden, találgatás a párossal kapcsolatban, mindenesetre titkon mind azt reméljük, hogy ez a költői elszólást azt jelenti, hogy együtt fogják kezdeni a jövő évet. Ha így is lenne, azonban még egy kis vendég biztosan csatlakozik hozzájuk: a séf azt már korábban elmondta, hogy mindenképpen a lányával fogja tölteni a szilvesztert, így akármi is lesz, a kis Hannaróza biztos főszereplője az estének.

Akárhogy is alakul, mindkettőjük megérdemli a pihenést és őszintén kívánjuk nekik, hogy minden álmuk váljon valóra és úgy tölthessék el ezt a csodálatos estét, ahogyan az nekik a legjobb.

A videót, melyben Anna a terveiről beszél, ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás