promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábornak most lett elege a Fricska fiúból és feleségének is beszólt: hazugság minden
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig visszafogott séf most elkattant.

Úgy látszik ha Krausz Gábor, vagy Tóth Gabi megszólalnak, tesznek valamit, megosztanak egy képet (de lassan csak levegőt vesznek), akkor az ország szó szerint felrobban. A sztárpár válása óta nem történt olyan nap, hogy valamelyikük ne kerüljön címlapra, akár egyetlen mondattal is. Most pedig aztán jó sok mondat hangzott el, amit a magyar embernek meg kell emésztenie, nem csoda, ha a legtöbb Facebook csoportban elszabadult a kiakadás.

Aki lemaradt volna, röviden a történtek: Tóth Gabi és Krausz Gábor pár óra eltéréssel bejelentették, hogy különválnak, de Gábor tett a saját, előre egyeztetett "vallomásába" egy plusz mondatot:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Innentől egyenes ágon történetek a dolgok: kiderült, hogy Tóth Gabi szíve nem sokkal a szakítás után újra foglalt, de Gábor sem tétlenkedett. Igen mondott a Dancing with the Stars felkérésére (illetve egy külföldi munkára), ami amellett, hogy egy trófeát juttatott a lakásába, valami egészen mást is magával vitt, még pedig egy új, bimbózó és ígéretes kapcsolatot.

Az ország végre megtalálta a romantikába vetett visszaigazolást, de le is írjuk, reméljük, hogy valaki nálunk olvassa először: Mikes Anna, aki Krausz Gábor párja volt a Dancing with the Starsban és egészen a döntőig cukiskodták magukat, majd meg is nyerték az egész versenyt, az életben is a séfet választotta cinkos "tánc"partnerének.

A páros tegnap egy beismerő vallomásnak felérő képpel jelentkezett: mindketten egy étteremből jelentkeztek be, a felirat pedig elég erőteljesen arra utalt, hogy az első találkozástól kezdve megvolt a kémia (amit be is ismertek már ezelőtt is), illetve a vonzalom letagadhatatlan volt.

Most azonban a bimbózó szerelmet erős felháborodás árnyékolta be: Krausz Gábor volt felesége, Tóth Gabi idő előtt jelentett ki a párról olyan dolgokat, amikkel várnia kellett volna (vagy hallgatnia), illetve még (a séf elmondása szerint) hazudott is.

Tudnivaló, hogy a két ex között a kis Hannaróza örök összetartó erő, ezt már a házasságuk végét bejelentő nyilatkozatukban is egyértelművé tették és bizony épp ez okozott egy kis fennakadást.

Tóth Gabi megoldotta a hivatalos leleplezést, és megerősítette a lapoknak Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát, miközben azt is állította, hogy gyakran négyesben múlatják az időt (ő, Anna, Gábor és Papp Máté Bence). A mindig türelmes séf ezen vérmesen felháborodott és kemény szavakkal reagált:

Sosem voltak négyesben sehol, olyan fordult elő, hogy Hannarózát éppen át/visszaadták a megosztott felügyelet jegyében és mindenkinek ott volt az aktuális párja. Gabi egyelőre nem reagált a vádakra.

Szóval hiába az örömteli bejelentés és a két pár boldog kapcsolata, további botrány várható,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás