promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinak elege lett Krausz Gábor játszadozásából: kemény szavakkal üzente meg, hogy nem titkolózik tovább
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi macska egér játék volt ez, de most Tóth Gabi pontot tett a végére és lezárta az egészet.

Néhány hónappal ezelőtt igazi őrület kezdődött el az országban: Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy külön folytatják és a hat éves házasságuk (legalábbis a közvélemény szemében) egy pillanat alatt ért véget. Ez nyilván nem így van: a sokáig tartó hallgatás után Gabi megtörte a csendet és elmondta, hogy jó ideje nem voltak már boldogok és küzdöttek a házasságuk megmentésért, de végül nem jártak sikerrel.

Hamar kiderült, hogy egy új férfi is belépett a képbe, Papp Máté Bence személyében és bár Gabiék sokáig hallgattak a dologról, az ország nyílt titokként kezelte, hogy egy párt alkot a fiatal táncossal.

Ezután bekerült a képbe Mikes Anna, aki Krausz Gábor táncpartnere lett a Dancing with the Starsban, ők ketten pedig együtt az ország ügyeletes álompárja lettek. Azonban mivel védeni akarták kettőjük alakuló kapcsolatát, így konkrét nyilatkozatot nem tettek arról, hogy ők ketten pontosan mit is csinálnak együtt, milyen viszony van közöttük, így az emberek lopott pillantásokból és érintésekből, valamint a kettőjük közös szenvedélyes táncaiból próbálták összerakni a teljes képet.

A hallgatásnak azonban úgy tűnik vége: tegnap szinte egyszerre érkezett meg a várva várt vallomás Krausz Gábortól és Mikes Annától, a Szépség és a szörnyeteg egyik csodás sorával mutatták meg, hogy együtt töltötték az estét. Nem véletlen a választás, hiszen sokak számára a műsorban ennél a táncnál vált világossá az, hogy ők ketten nem csak táncpartnerek és nem csak barátok, hanem annál valami több.

Azonban ez még mindig maga után némi űrt, hiszen két felnőtt embert látunk egy étteremben vacsorázni, akik egy sorral és egy szívecskével írták le az aktuális hangulatukat, most viszont minden kétséget kizáróan kijelenthetjük: együtt vannak. Az információ azonban nem tőlük származik, egészen váratlan helyről jött a megerősítés: Tóth Gabi elégelte meg azt, hogy ők ketten kétértelműen és sejtelmesen utalnak a nyilvánvalóra és a a nlc-nek válaszolva öntött tiszta vizet a pohárba:

"Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam"

Így tehát ez már hivatalos: Krausz Gábor és Mikes Anna egy pár.

A táncuk pedig, ahol Volt két idegen, aki hirtelen... itt nézhető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás