promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor itt fogadja a hölgy vendégeit? Igazi luxuskörnyezetben lakik, de itthoni legénylakásáról is előkerült egy sosem látott felvétel
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábornak a válás hozta el a sztárságot, mindenki rá kíváncsi, ő pedig most megmutatott valamit amit eddig titkolt.

Krausz Gábor 2017-ben került a képernyőre és bár ekkor egy egész ország megismerte, mégis az igazi ismertséget az idei év hozta meg számára. Irónikus, hogy ehhez éppen élete egyik legszomorúbb eseménye kellett, viszont a sztárséf azóta csak úgy lubickol a ráirányuló figyelemben. Mindig is zárkózottnak vallotta magát, azonban hatalmas jellemfejlődésen esett át és nem is titkolja, hogy ennek mi volt az oka: többedik felkérésre végre igent mondott a Dancing with the Stars felkérésére és valamilyen csoda folytán megkapta a műsor legérzékenyebb lelkű táncosnőjét, Mikes Annát, akivel végül egészen a győzelemig táncolták magukat, ezzel egy időben pedig a nézők szívébe is belopták magukat.

A séf élete rohamléptekben lett egyre jobb és jobb, a nyilatkozatok alapján úgy néz ki, hogy Tóth Gabival is rendbe tette a kapcsolatát, teljesen emberi, jó viszony alakult ki közöttük, amin mind a ketten tudatosan dolgoznak a kislányuk érdekében. Ezek mellett pedig elvállalt egy igencsak exkluzívnak mondható állást is, a meseszép helyen lévő ausztriai Hilaris Hotelsben, ahol a szállodalánc éttermének koncepcióját fogja újragondolni: ez finoman szólva is nagy megtiszteltetés, így a tévés karrier mellett Gábor erre is igen büszke lehet.

Nem olyan régen előkerült a séfről néhány videó, amelyben akaratán kívül, de megmutatta az otthonát. Korábban Gabival Szentendrén vásároltak egy igazi csodaotthont, melyet közösen újítottak fel, végül Gabi maradt ott, így értelemszerűen Gábornak új otthont kellett keresnie.

Ahogyan a videón látszik egy szolidabb méretű lakás mellett tette le a voksát és ami elsőre feltűnik, hogy nem hiányzik a női kéz a lakásból: nagyon szép rend uralkodik a lakásban és bár a berendezés kicsit puritán, szemmel láthatóan rendszer van Gábor életében.

Az, hogy a lakás hol helyezkedik el, nem derül ki, de mivel szeretne közel lenni a kislányához, így vélhetően Budapestet, vagy valamelyik agglomerációt választotta.

A másik felvételen pedig tekerjetek az utolsó néhány másodperchez, amikor még éppen forgott a kamera és látható az is, hogy Ausztriában hova tér haza Krausz. A táj meseszép, a ház pedig egy igazi kis bajos stílusú ékszerdoboz, nem csoda, hogy a séf a munka mellett azt érzi, hogy itt tud igazán megpihenni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás