promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiborító Krausz Gábor képmutatása, József Attila soraival semmisítette meg volt feleségét, felvette a fegyvert és nem tervezi egyhamar letenni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor játssza az áldozatot, de vajon tényleg ő az, akinek van oka a felháborodásra?

Tóth Gabi és Krausz Gábor kálváriája az elmúlt fél év legizgalmasabb "celebeseménye". Ha van némi sütnivalójuk, akkor nem különösebben veszik magukra azokat a dolgokat, legyen az vélemény, rosszindulatú megjegyzés, feltételezés, vagy akár egyenesen ferdítés, hazugság, amit a bulvármédia rájuk zúdít.

Ebben az esetben az egész jelenség megmarad valamiféle szórakoztató hülyeségnek. Ellenkező esetben viszont nagyon kényelmetlen helyzeteket is szülhet, hogy ez a két ember a média kereszttüzében sem tekeri lejjebb a hangerőt. A legújabb botránnyal kapcsolatban ugyanis felmerült bennem a kérdés:

Kell-e nyilatkozni a nyilvánosságnak magánéleti ügyekről, vagy sem?

Tóth Gabi és Krausz Gábor egy valamiben tuti profik: egyszerre tudnak a lehető legjobb, és a lehető legrosszabb időpontban is nyilatkozni. Ha emlékeim nem csalnak, akkor legelőször Gábor szólalt meg igencsak félreértelmezhetően, amit az egész sajtónyilvánosság úgy fordított le, hogy felesége félrelépett. Ezek után hosszas hallgatás következett, végül több hónap után Tóth Gabi próbált rendet vágni az elképesztő hírdömpingben, hogy mi is történt, mert nagyon megviselte a sok rosszindulat, amit a nyakába zúdítottak.

Határozottan tagadta a házasságtörés vádját, Papp Máté Bencével a Gáborral való kenyértörés után jöttek össze

 - technikailag mondjuk házasságtörés történt, hiszen a válási papírokat csak múlt év végén intézték el, mint ahogy arról mi is beszámoltunk. Hogy ez tényleg így volt-e, nyilván csak a jó isten tudná megmondani, de az biztos, hogy Gabiról rengeteg emberben alakult ki az a kép, akik csak felületesen követik a fejleményeket, hogy házasságtörő.

Az énekesnőben volt is emiatt neheztelés, ez elég egyértelműen kiderült a hosszú facebook posztjából, melyet megkért, hogy mindenki csak teljes terjedelmében hozzon le - ennek mi magunk is eleget tettünk. Most viszont egy fontos részletet kiragadnánk belőle:

"Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba…"

Ez az a rövid mondat, amiből leginkább azt lehet leszűrni, hogy itt a kommunikációban valóban voltak fennakadások. Lehet ennyin múlt az egész, ha Gábor megfontoltabban fogalmaz, nincs ekkora botrány, nem hiszi mindenki csalfának az énekesnőt?

Most azonban Tóth Gabi nyilatkozott úgy Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatáról, hogy az eléggé zavarta a sztárséfet, és ennek hangot is adott egy József Attila idézettel. Nyilvánvalóan úgy érzi, hogy az igazság az ő oldalán áll, ám mint tudjuk, az igazság inkább kétarcú, a saját maga szempontjából mindenkinek lehet igaza. Nem feladatom oldalt választani ezekben a kérdésekben, de Gábor legutóbbi nyilatkozatával nálam inkább az ellenszenvet érdemelte ki.

Gabi ugyanis azt találta mondani, hogy számára nem meglepetés, hogy Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak. Azután merészelte ezt nyilatkozni, hogy Gábor egy instagram posztban utalt rá, igen, vége a hónapokig tartó találgatásoknak, Annával valóban egymásba szerettek.

Ez azért vicces, mert korábban minden létező módon próbálták elterelni erről a gyanút, legutóbb például Krausz Gábor is úgy nyilatkozott, hogy fel voltak rá készülve, hogy a műsor miatt sokan próbálják majd őket összeboronálni, ezzel is tagadva a valós felállást. Sőt, valójában nekem is úgy tűnt a Dancing with the Stars felvételein, hogy nincs köztük akkora kémia, mint amekkorát a rajongók beleképzelnek.

Szerzőtársam azonban korábban fején találta a szöget ebben a cikkében, mikor a Szépség és a szörnyeteg zenéjére előadott produkcióból rávilágított, hogy mégiscsak szerelem szövődött a táncosok között:

Azonban visszatérve Gabi legutóbbi nyilatkozatához, az énekesnő úgy mérte fel, hogy most már ki lehet mondani, amit eddig titkoltak, mert nem voltak benne egészen biztosak. Krausz Gábor viszont elképesztően zokon vette ezt a nyilatkozatot, és a Bors hasábjain üzent az énekesnőnek:

Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani. [...] Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! 

De hát haver, ha közszereplő vagy, és egy főműsoridős produkciót azzal adnak el az újságok, hogy a szereplők között szerelem szövődik, amit a szereplők folyamatosan tagadnak, persze csak finoman, hogy ne legyen hazugság, és aztán mégis színvallasz, hogy igen, van köztünk valami komolyabb is,

ráadásul még a műsort is megnyeritek a közönségszavazatokkal, akkor hogyan várható el, hogy arról ne nyilatkozzon a volt feleséged, ha megkérdezik?

Gabitól nem lett volna szép dolog, ha kikotyogja, de miután már ti is beleálltatok, miért falazott volna tovább? Szóval nekem sántít kicsit ez az áldozatpóz, inkább az az érzésem, hogy itt roppant meggondolatlanul kezelik a nyilvánosságot, egyáltalán nem tisztázták egymás között a kereteket, hogy mi fér bele, és mi nem, csak megy a kavarás. Egyébként pedig ha valaki nagyon megunja ezt a cirkuszt, akkor igenis van rá esély, hogy véget vessen neki, korábban Baukó Éva és Tóth Andi is sikeresen lépett ki a celeb-reflektorfényből, egyszerűen úgy, hogy nem nyilatkoztak, nem posztoltak a közösségi médiában. Nem is volt mit írni róluk, és az emberek gyorsan el is felejtették.

Végezetül hadd szúrjak be ide egy korábbi videorészletet, ami valószínűleg elég fontos médiatörténeti pillanat a magyar televíziózásban. Mert igen, Krausz Gábor inkább hálás kellene legyen a volt feleségének, hiszen nem csak a show-műsort nyerte meg, hanem az emberek rajongását és ez új szerelmet is. Tiszta Disney-mese!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás