promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kolosszális leleplezés Tóth Gabi súlyos füllentéséről: most végleg lebukott az énekesnő?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Tóth Gabi botrányt botrányra halmoz, mikor lesz már vége? Most újabb hazugsággal bukott le az énekesnő.

Tóth Gabit egy lesifotós buktatta le, mikor éppen kifelé sétált a Szentendrei bíróságról, ahol feltehetően véglegesítette a válási papírokat Krausz Gáborral, hogy most már zavartalanul élvezhesse a szerelmet a Fricska táncegyüttes frontemberével, Papp Máté Bencével, akivel a karácsonyt is együtt töltötték.

Tóth Gabi kezében ugyanis a lesi fotókon egy Iqos-t szúrtak ki, amivel nem is lenne igazából baj, ha az énekesnő korábban nem tagadta volna, hogy néha-néha hozzányúl efféle dohánytermékhez. Korábban ebből baj is lehetett volna, mivel a főműsoridős adásban tűnt fel véletlenül a szerkezet. Végül nem történt semmilyen felelősségre vonás, Tóth Gabi elárulta, hogy vitaminos pipát szívott, és soha nem is nyúlna dohánytermékhez, mert ő a hangjából él, így nem szerencsés cigarettázni, ha az énektudásunkból szeretnénk megélni. A teljes sztorit itt találjátok:

Az persze, hogy valaki készít egy fotót, még nem perdöntő bizonyíték, de a Reddites kommentelők közül a legtöbben inkább Gabi ruhájára voltak kiakadva, sokak szerint nem szerencsés ilyen kihívó ruhában megjelenni a válási papírok aláírásakor. Ezeket a kommenteket most változtatás nélkül közöljük, vannak köztük cifra kijelentések, szellemesek, és kifejezetten rosszindulatú megjegyzések is. Az említett fotót a cikk végére görgetve találjátok.

Nem is lenne ezzel baj, aki dohányzik az általában így tesz. Csak akkor vállalja fel ha kérdezik, ne nézze már nettó hülyének az embereket ezzel az inhalátor faszsággal. 

Bírom, hogy lóg rajta egy hasi tasi, meg egy olyan fricska féle tasika, de a kezében visz mindent

Nem tudom eldönteni, hogy mire emlékeztet. Wishről rendelt akciófigura? Vagy balkán szuperhős?

Latom ahogy Krausz meglatja a valason es megnyugszik hogy dejo hogy ehhez nem asszisztal tobbet. Igenytelen tiszteletlen oltozet egy valashoz. Kb mint ahogy a kenyervagast megtisztelte. Jo hogy nincs rajta fulhallgato.

Még mindig hányingerem van tőle, ha eszembe jut a néhány hónappal ezelőtti nyilatkozata, mikor a kislányát is belekeverte ebbe, hogy ő hogyan is dohányozhatna, hiszen az egészsége mindennél fontosabb édesanyaként és Hannaróza így meg úgy. Undorító egy nő

Nem értem mi a bajotok, én sem dohányzom, de én is mindig egy (természetesen nem használt) Iqos-al megyek mindenhova!

Ha elválnék az uramtól, soha, de soha, nem lenne pofám így megjelenni a bíróságon. Termosz b@szki… a kistáskában meg teasütemény van berakosgatva? Nyilván nem kell gyászruhában menni, de tisztelhetné annyira az egész szituációt, a gyermeke apját, a “nagy szerelmét”, hogy normálisan öltözik fel.

Innen láthatja minden leendő és jelenlegi lovagja, élete szerelme, hogy Gabinak ennyit jelent egy házasság, egy közös gyermek, otthon…

Nem ismerem a válási dress code-ot, de szerintem nem ilyen.

Nem tudom, miért, de a Terminátor jutott eszembe róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás