promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült: Már a Szépség és a szörnyeteg tánc alatt együtt voltak, csak megjátszották a szerelmet a szavazatok miatt?
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen szédítő ami napvilágot látott.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata most mindennél jobban foglalkoztatja az embereket: attól a perctől kezdve, hogy először nyilatkoztak együtt, közösen, minden szempár rájuk szegeződött. Azóta sem történt meg a nagy bejelentés, de még mindig arra vár az egész ország, hogy vajon milyen szál fűzi össze a két fiatalt: csak barátok, esetleg több? Vagy csak a tánc miatt töltöttek el egymással sok időt? Az utóbbi megcáfolódni látszik, ugyanis az érzelmes interjúkon és nyilatkozatokon túl úgy néz ki, hogy valóban tartják a kapcsolatot.

Marics Peti tett közzé egy videót a közösségi média odalán, ahol egy olyan vacsoráról jelentkezett be, amikor a séf megvendégelt pár embert és bizony nem más mosolygott az oldalán, mint Mikes Anna.

Talán még sokan emlékeznek rá, hogy a Dancing with the Stars egyik adásában a Disney filmeké volt a főszerep, Gábor és Anna pedig fantasztikus produkcióval készültek. Hálás témát kaptak, ugyanis a Szépség és a szörnyeteg tematikát kapták meg, ők pedig valóban mesebeli pár voltak a színpadon. Valamennyire valóságalapja is volt a történetnek: a táncosnő ugyanis a filmhez hasonlóan itt is megszelídítette az elvadult séfet, aki többször is zárkózott, introvertált emberként nyilatkozott magáról.

Ennek már nyoma sincs, felszabadult, mosolyog, szexi fotókat tesz ki magáról a közösségi oldalára, amit még Anna is véleményez, illetve többször is elmondta, hogy önmagának is meglepetést okozott ezzel a belső utazással, amibe a tánc által került.

Nem Magyarország azonban az egyetlen, ahol imádják a táncos műsorokat és a romantikát: Angliában a BBC vetítette a szintén nagy sikerrel futó Stictly Come Dancing című műsor is felkorbácsolta az indulatokat: volt ugyanis egy pár a műsorban (Ellie Leach és Vito Coppla) akiket ugyanilyen lelkesedéssel próbáltak összeboronálni. Ott azonban hamar kiderült: ők valóban egymásba szerettek a műsor alatt. Érdekes egybeesés, hogy ők is táncoltak Szépség és a szörnyeteg tematikájú táncot, ekkor már egy párt alkottak.

Ők azonban hideget és meleget is kaptak: a beismerés után sokan megvádolták őket azzal, hogy a műsorban való előrejutásért játszák meg a kapcsolatot, mivel a nézők oda vannak az ilyen sztorikért és szívesebben is szavaznak rájuk.

Mit gondoltok? Intő jel az, ha valaki erre a számra táncol és Annáék is szerelmesek, vagy elképzelhető, hogy ők is csak megjátszották az egészet?

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás