promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor bevallotta: ez szörnyen fájhatott Mikes Annának
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kíméletlen döntést hozott a séf, Anna nem tehetett mást, elfogadta.

Jelenleg Mikes Anna, Krausz Gábor, Tóth Gabi és Papp Máté Bence négyesénél semmi sem foglalkoztatja jobban a közvéleményt. Akármit tesznek, vagy mondanak, azonnal címlapra kerül. Ez annak fényében különösen érdekes, hogy mind a négyen kifejezetten kijelentették, hogy nem szeretnének állandó figyelemben élni, azonban a kezdeti béke után ismét felkapott az adok kapok és egyre másra érkeznek a nyilatkozatok is.

Hosszú hallgatás után egy késői órában a Dancing with the Stars nyertes párosa egy (még mindig) félreérthető képet tett közzé, amelyen közösen voltak egy étteremben és a Szépség és a szörnyeteg egyik gyönyörű sorával üzenték meg, hogy vélhetően több mint barátok.

Ez azonban még mindig nem ért fel a konkrét vallomással, viszont másnap egy magazin megkereste Tóth Gabit, ami (önhatalmúan) minden kétséget kizáróan kijelentette, hogy volt férje egy párt alkot Mikes Annával, innentől pedig nem volt értelme a titkolózásnak. Ebből természetesen ismét feszültség kerekedett, mivel Gábor szerint Gabinak nem volt joga az ő magánéletéről beszélni, viszont egyből tiszta vizet is öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy miért nem vállalta fel eddig az új kapcsolatát:

„Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot. Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani”

Sokan felvetették a kérdést, hogy a mindig mosolygós, csupaszív és megértő Mikes Annának vajon hogyan eshetett az, hogy érzéseit, szerelmét nem élhette meg, illetve hogyan viszonyult ahhoz, hogy titkolták a kapcsolatot?

Nyilván nem véletlen az időpont és az sem, hogy most felvállalták a kapcsolatot, hiszen Tóth Gabival hivatalosan is aláírták a válási papírokat, ahonnan elvileg jó hangulatban távozott a sztárpár, ezt viszont némileg cáfolják a közelmúlt történései.

Az biztos, hogy mindenki szuperlatívuszokban beszélt a táncosnő türelméről, kedvességéről és arról, hogy mennyire megértette a séf fájdalmát és szomorúságát, valamint azt is, hogy szinte lehámozta róla a rengeteg rossz érzést, mégis: fiatal, szerelmes nőként nem lehet könnyű az, ha a másik még nem áll készen arra, hogy nyilvánosan vele legyen.

Szerencsére akárhogy is alakult, ez már a múlt és innentől semmi nem áll a két fiatal útjába, hogy őszintén, felszabadultan megéljék az egymás iránti érzéseiket.

Itt van egy korábbi Dancing with the Stars epizód, mit gondoltok, már itt is együtt voltak?

Forrás: bors.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás