promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna mindent maga mögött hagyott, úgy rohant Krausz Gáborhoz: külföldön kezdenek új életet?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncosnő csak arra várt, hogy felvállalják és hanyatt homlok rohant is.

Bombaként robbant a hír az országban, hogy több hónapnyi találgatás, kérlelés, cikkezgetés, üzengetés, simlizés után Krausz Gábor döntött és nyilvánosságra hozta azt, amit mindenki remélt, sokan pedig sejtettek: ő és Mikes Anna egy párt alkotnak. Egyelőre ennél több nyilatkozat nem érkezett a friss szerelmesektől, azonban úgy tűnik, hogy a páros Tóth Gabi és Papp Máté Bence tendenciáját folytatja: miután a séf nyíltan felvállalta a kapcsolatot, az események felgyorsultak és hirtelen már Anna is bepillantást engedett a mindennapjaikba.

A párkapcsolat több szempontból is úgy néz ki, hogy komoly: egyrészt Mikes Anna ismeri Krausz Gábor kislányát, Hannarózát, illetve táncpartnere volt feleségével és annak új párjával is többször találkozott, az pedig, hogy ennyire bevitte őt a szűk családba, mindenképp jelzésértékű.

Örülhetnek azok, akik a kettőjük szerelmének szurkolnak, ugyanis újabb közös képpel örvendeztették meg a rajongókat és úgy látszik viharos gyorsasággal léptek szintet. Ismét Gábor osztott meg egy képet, amelyen Mikes Annával látható, a más jól megszokott tevékenységük közben: éppen ebédelnek, vagy vacsoráznak, miközben a kamerába mosolyognak, de Anna már nem fogja vissza magát, szenvedélyes csókot lehel Krausz Gábor arcára.

Ha ez nem lenne elég, akkor még egy érdekes adalék: a kép Ausztriában készült, ahol a séf két hetente három napot tölt, úgy néz ki, hogy már ennyi időt sem bírnak ki egymás nélkül és Anna kiutazott hozzá.

Úgy tűnik, hogy a táncosnő nagyon élvezi azt, hogy Krausz Gábor hivatalosan is felvállalta, sokkal szabadabban posztol ő is: míg a séf egyetlen képet osztott meg közös étkezésükről, addig Anna minden lefotózott és fel is töltötte a 24 óráig elérhető Instagram történetébe. Úgy néz ki, hogy neki fontos volt az, hogy ez az egész végre ki legyen mondva és a kapcsolatukat ne árnyékolja be egy ekkora titok. Ezeket a csodás fotókat ITT tudod megtekinteni, korlátozott ideig.

Korábban, még a hivatalos bejelentés előtt így nyilatkoztak egymásról, más ekkor is teljesen egyértelműnek tűnt, hogy kettőjük között izzik a szikra és ez nem lehet szimplán barátság, vagy munka kapcsolat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás