promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris? Krausz Gábor és Mikes Anna különleges képpel mutatta meg boldogságát
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A páros nem várt sokat, újabb képekkel örvendeztették meg a rajongókat.

Folytatódik az interneten a téma, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor válása után, most úgy tűnik, hogy mindkettőjüknek új kapcsolata lett. Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével jár, míg Krausz Gábor a Dancing with The Stars című műsorbeli táncpartnerével, Mikes Annával jött össze. Utóbbi történet pedig egy igazi kis mese a rajongók számára, akik már hónapok óta szerették volna együtt látni a párost. 

Korábban amúgy Krausz Gábor utalt arra, hogy már a legelején tudta hogy ez vár rájuk, hogy szeretnék őket együtt látni a rajongók.

Sokáig azonban úgy tűnt, hogy a műsor után nincs folytatás, és mindketten kicsit hátrébb húzódnak, legalább egy rövid ideig. Ám később Krausz Gábor már utalt arra is, hogy a műsor óta is többször találkoztak már. A rajongók pedig később azt is kiszúrták, hogy Krausz Gábor év végére összeállított képmontázsában nagyon sok olyan kép van,

amelyen közösen szerepelnek Mikes Annával.

Természetesen ez pusztán arra is utalhatott, hogy igazából Krausz Gábornak a Dancing with The Stars című műsorban való szereplés élete egyik legnagyobb élménye volt, talán 2023 egyik igazi csúcspontja, a fordulópont, amely egy kicsit megengedte neki, hogy elvonatkoztasson arról, ami körülötte zajlik. Ám sokan már találgattak, hogy ez nem jelenthet-e többet annál, mint ami a felszínen van.

Végül megtörte a csendet Krausz Gábor és Mikes Anna, amikor egy sztoriban üzentek stílusosan a rajongóknak, hogy mi van köztük valójában. És ahogy ezt sokan sejtették, ez csak nyitánya volt annak, hogy nagyon sok közös képet kapunk majd tőlük az elkövetkező időszakban. Máris megérkezett az első, amelyben Mikes Anna egy hatalmas puszit nyom Krausz Gábor arcára, méghozzá Bécsben, egy vásáron.

A képen pedig egy hatalmas szivecske is látható.

IDE kattintva elérhető a sztori.

De ehhez egy nagyon hasonló képet láthattok az év végi összefoglaló végén is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás