promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor mindent elmondott, ezért történt így
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárséf tiszta vizet öntött a pohárba.​

Az elmúlt hónapokban nem volt talán pörgősebb téma a magyar médiában, mint Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, és persze nagyon sok cikk született azok után, hogy mindketten szerepeltek ősszel csúcsprodukciókban a TV2-n, egyikük a Sztárban sztár leszek! című adásban, míg Krausz a Dancing with The Stars-ban és a Séfek séfe című alkotásban szerepelt. És persze a műsorokban nagyon sok utalás történt a kettőjük közötti kapcsolatra.

Később Krausz Gábor Mikes Anna társaságában megnyerte a táncos vetélkedőt is, és szinte az egész ország örült a győzelmüknek. A találgatások pedig folytatódtak arra vonatkozóan, hogy vajon összejöttek-e. Rengeteg üzenetet is kaptak ezzel kapcsolatban, hogy sokan szurkolnak nekik, de nagyon sokáig nem érkezett válasz tőlük ezekre a kis bejegyzésekre. Ám a műsor végül úgy zárult, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor nagyon közel került egymáshoz.

Tegnap este pedig egy váratlan üzenettel közölték ezt a rajongókkal is.

Korábban erről mi is írtunk, ebben a cikkben meg tudjátok nézni azt is, hogy mi volt az a mondat, amellyel közölték a nagy hírt. A Borsonline most egy nagyon hosszú cikkben írt Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról, és arra is kitérnek, hogy miért nem beszéltek erről nyilvánosan sokáig a felek. Végül tegnap egy nagyon kis diszkrét üzenet formájában közölték a rajongókkal a hírt. 

Aztán később Tóth Gabi nyilatkozott az NLC-nek, a lap pedig arról ír, hogy Tóth Gabi tudott arról már régebben, hogy összejöttek, de ez Krausz Gábor és Mikes Anna döntése volt, hogy mikor vállalják fel ezt. Gabi azt is hozzátette, hogy mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és találkoztak már négyesben is.

Ez azonban nagyon meglepte Krausz Gábort, aki a Borsonline-nak nyilatkozott. Gábor azt is hozzátette, hogy nem állt szándékában erről nyilatkozni, hiszen szeretné most megélni ezt az időszakot.

Ezért lehetett tehát ilyen diszkrét a bejelentés.

Azt is hozzátette a Borsonline-nak:

"Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon."

A teljes exkluzív kisinterjú IDE kattintva érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás