promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szexuálpszichológus segítségét kérte, óriási félelme volt az énekesnőnek: A Fricskás fiú nélkül utazott Krausz Gábor munkahelyéhez, ez intő jel lehet?
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi képe alatt felrobbantak a magyarok, újabb gyűlölethullámot kapott az énekesnő: sokak szerint stílustalan amit csinál.

Újabb fejezethez érkezett Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata: mióta Mikes Annával felvállalta kapcsolatát a séf, azóta a furcsa események gyakorlatilag kéz a kézben járnak, a jelenlegi és volt kapcsolat minden résztvevője pedig igencsak érdekes magatartást tanúsít. Krausz Gábor és Tóth Gabi tavaly augusztusban jelentették be a válást, ezután pedig viharos gyorsaságban történtek az események: Gabi összejött Papp Máté Bencével, a Fricska táncegyüttes egyik alapító tagjával, Krausz Gábor elvállalt egy külföldi munkát Ausztriában és igen mondott a Dancing with the Stars felkérésére, ahol táncpartnernek Mikes Annát kapta. Az egész ország reménykedett és lázban égett, hogy ők ketten valóban egymásra találnak és a vágy valósággá vált: nem olyan régen hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat és a séf már több helyen is nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

Azonban most Tóth Gabi került a figyelem középpontjába, aki érdekes módon éppen most szerette volna legyőzni korábbi félelmét, melyet egy korábbi síbaleset okozott. Egyik kedvenc pályáját, az Obertauern sípályát látogatta meg, mivel szeretett volna visszatérni régi hobbijához. Sokan egyből felhúzták a szemöldöküket, mivel finoman szólva is furcsának találták, hogy Gabi éppen akkor látogat el Ausztriába, amikor volt férje is ott dolgozik, sőt: már fotót is közöltek arról, hogy újdonsült szerelme, Mikes Anna is meglátogatta őt kint és kellemes perceket, órákat, napokat töltöttek el kint.

A síelés remek hobbi, a félelem legyőzése pedig minden ember életében kulcsfontosságú pillanat, de Gabi nem egyedül vágott bele ebbe a kalandba: egyik ismerőse kísérte el, egy gyönyörű, titokzatos, szőke hölgy, akinek az Instagram oldalát végigolvasva megtudhatjuk, hogy nem csak külsőleg, hanem intellektuálisan is impozáns útitársat választott az énekesnő. A hölgy érdeklődési köre az asztrológia, a pszichológia és a szexuálpszichológia, tartalmait böngészve pedig teljesen hiszünk is neki, igen bölcs gondolatokat oszt meg.

Bár Gabi igen erős és önálló személyiség, elképzelhető, hogy ez valóban akkora ugrás volt neki az életben, hogy szerette volna, ha "szakember" kíséri el (még akkor is, ha a kép alapján ez az egyik barátnője), ugyanis egy-egy korábbi rossz élmény határozottan bele tud égni az emlékezetünkbe.

A képek tanulsága alapján ketten vágtak neki a nagy útnak, Bence pedig otthon maradt, viszont ilyen kísérővel az oldalán óhatatlanul is felmerül a kérdés: mégis milyen intim témák kerülhettek szóba a két barátnő között? Az biztos, hogy remek, ha van egy igazán lelkiismeretes, a szellemi gátlásokban és fájdalmakban otthonosan mozgó ember a baráti társaságban, így akár van baj Gabi magánéletében, akár nincs, ez a kiruccanás csak a javára válhatott. A képek tanulsága alapján pedig a félelmét sikeresen legyőzte, több szexi videót és fotót is közölt síruhában, a paradicsomi tájról. Az, hogy Krausz Gábor éppen az országban tartózkodott-e, esetleg még össze is futottak, egyelőre kérdéses, de Mikes Anna múltkori tombolós bulizós videóját látva mi azért picit visszavennénk a volt férjünkkel való kapcsolattartásból.

A kommentelők azonban ebben is megtalálták a negatívumot: sokan szidták a két fiatal külsejét, különösképpen a szájfeltöltésüket, azonban ezzel mint megszokhattátok, korántsem értek egyet: mindenki annyit alakítson a kinézetén, amivel ő jól érzi magát a bőrében és szemmel láthatóan ezzel semmi gond nincs, mindketten majd kicsattannak. Mindenesetre a magyarok orra alá ismét sikerült borsot törnie az aranytorkú énekesnőnek és ebben cinkostársa is akadt útitársa személyében. Az pedig, hogy esetleg a baráti támogatáson kívül intimebb téma is szóba került-e, sosem fog kiderülni, mindenesetre Papp Máté Bence helyében azért kíváncsiskodnánk. A szexi képet a két hölgyről ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás