promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi maximum fokozatba kapcsolt és szexi pillantásokat küldött Ausztriából, szerelméről semmi hír: Krausz Gábornak üzent a volt feleség?
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna nem sokkal előtte posztolt, neki is szólhat az üzenet

Azt már csak röviden írjuk le, amit mindenki tud. Tóth Gabi és Krausz Gábor, az ország egyik megingathatatlannak hitt álompárja tavaly nyáron bedobta a törölközőt és bejelentették, hogy ők ketten elválnak. Erre egyébként nem olyan régen hivatalosan is sor került, ami vélhetően láncreakciója volt sok mostani eseménynek. Gabit már tavaly hírbe hozták a Fricska táncegyüttes egyik alapítótagjával, Papp Máté Bencével, a pletykák pedig igaznak bizonyultak, valóban egy pár alkot az énekesnő és a rekordgyorsaságú táncosfiú. Kapcsolatukról Gabi szuperlatívuszokban beszélt, Máté is boldognak tűnt, Krausz Gábor pedig hallgatott. Aztán elindult a Dancing with the Stars és megismerte Mikes Annát, akivel mint nem olyan régóta tudjuk (de ennél jóval régebb óta reméltük) hivatalosan is egy párt alkot.

A válás kimondása után Gábor és Anna is szabadabban merték felvállalni érzéseiket, így elkezdtek megjelenni a közös képek, illetve Tóth Gabi is kommentálta az esetet, aki mint elmondta, régóta tudott az alakuló szerelemről és állítása szerint az ő négyesük is remekül kijön egymással. Gábor ezt zokon vette és megkért mindenkit, hogy ne nyilatkozzon róla, vagy a párkapcsolatáról, illetve azt is tisztázta, hogy ez a jó viszony annyit jelent, hogy néha mindannyian jelen vannak, amikor a kis Hannarózát egyik szülője a másikhoz viszi.

Gáborról már egy ideje tudni lehet, hogy Ausztriában vállalt egy igen exkluzív munkát, Anna pedig az Instagram fotók tanulsága szerint meglátogatta szerelmét. A bejelentés óta egy furcsa adok kapok vette kezdetét, melynek olyan, mintha a négyes minden tagja alakítója lenne, ugyanis egyre másra bukkannak fel a furcsábbnál furcsább posztok.

Gabi bejelentette, hogy Ausztriába utazik és ismét síelni kezd, erre Anna egy szintén utazós, bevállalós videót rakott ki, majd ismét Gabin volt a sor, aki csodás szöveget írt félelmei leküzdéséről, majd egy 24 óráig elérhető Instagram történetben, melyet kellően gyors olvasóink pár óráig még ITT tudnak megtekinteni mutatta meg, hogy síszerelésben is mennyire elképesztően dögös és csábósan a kamerába nézve mutatja körbe a gyönyörű, havas, ausztriai tájat. Az utazásra az eddig megmutatott felvételek alapján párja nem kísérte el, de feltűnt mellette egy titokzatos kísérő, akiről később mi is írunk majd. Ez a dögös videó válasz lenne Mikes Anna posztjára? Vagy szimplán Gabi most valóban ereje teljében érzi magát? Új párja mellett annyira kiegyensúlyozott, hogy régi félelmeit is legyőzné, vagy egyszerűen jó érzés neki is Ausztriában lenni, a séf közelében? Mivel nagyon visszafogottan nyilatkozik mindegyikük, így maximum találgatni tudunk és tényként semmit sem lehet kezelni, azon kívül, hogy Gabi arcáról sugárzik a magabiztosság és az, hogy vele bizony számolni kell.

Egy korábbi fotóját a síelős kiruccanásról itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás