promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nyilvánosan intézett megható szerelmi vallomást új párjához, ekkor kezdődhetett el a titkos románca a Fricska táncosával?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi olyan árulkodó bejegyzést tett közzé, hogy egyből találgatni kezdtek az emberek.

Tóth Gabi mostanában hatalmas figyelmet kap, nem hiába. Korábban elmondta, hogy nagyon fontos számára a család, majd mindenki meglepett, amikor férjével, Krausz Gáborral bejelentették, hogy elválnak. A dolgot pedig akkor lett még érdekesebb, amikor kiderült, hogy az énekesnőnek máris új párja van, méghozzá a Fricska táncegyüttes egyik tagja, akikkel Gabi sokszor fellépett és turnézott is. Krausz Gábort pedig sokan sajnálták, de egyáltalán nem kell aggódni érte, rá is rátalált a szerelem, méghozzá Mikes Anna személyében. 

Gabinak tehát az idei születésnapja teljesen más, mint a tavalyi. Sok minden történt vele egy év leforgása alatt, erre pedig nem felejtett el reflektálni a közösségi oldalán sem. Szerda reggel máris egy fotót osztott meg magáról, amelyben megköszönte a sok születésnapi köszöntést, majd 24 óráig elérhető Instagram történetében is posztolt egyet.

Ám a fotón egyáltalán nem őt lehet látni, hanem szerelmét, Papp Máté Bencét.

Gabi ugyanis az idei születésnapját újjászületésként éli meg, szerelmének pedig a következő szavakat dedikálta nyilvánosan:

Köszönöm, hogy jobb emberré válhatok általad, hogy kitartasz mellettem és szeretsz bennünket

A nyilvános üzenet pedig már a Reddit oldalára is felkerült, ahol már arról is elkezdtek találgatni és fantáziálni az emberek, hogy lehetséges, hogy egy évvel ezelőtt már együtt volt az énekesnő és a táncos párja. 

- Szerintem a saját születésnapja alkalmából íródott ez a szépirodalmi műalkotás, de ettől függetlenül nagyon nevetnék, ha kiderülne, hogy már egy éve ilyenkor is törésben volt a kapcsolat, amit még egy tornádó se szakíthat szét - írta valaki a bejegyzéshez. 

- Szerintem ez az évfordulójuk! Csak rohadt ciki lenne azt írni hogy 1 éve együtt! Mert egy éve ilyenkor még bizonygatta, hogy milyen jó a házassága - írta egy másik kommentelő.

- Amikor már talán elcsitulnak a kedélyek, akkor adsz még egy újabb okot a csámcsogásra - jegyezte meg Gabinak egy másik hozzászóló. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás