promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászba borult Krausz Gábor, teljesen összeomlott a sztárséf, most őszintén vallott a történtekről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábort teljesen összetört.

Egy válás sosem könnyű dolog; főleg ha sok év után ér véget, és egy közös gyermek is született közben. Tóth Gabi és Krausz Gábor már több, mint fél éve jelentette be, hogy elválnak útjaik, és bár azóta mindkettőjüknek új párkapcsolata van, még mindig ők folynak a csapból is. Nem telik el úgy nap, hogy ne publikálnának legalább 30 cikket, aminek témája Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Tóth Gabi és Papp Máté Bence lenne.

Ráadásul a sztárséf egyre több interjút ad most már különböző platformokon. Először a Tények Plusz kamerái előtt vallott a válásról, aztán a bulvárlapoknak beszélt új szerelméről, most pedig Palik László podcast műsorában nyílt meg.

Krausz Gábor elmondta, hogy ő egyfajta gyászfolyamatként élte meg a válását, hiszen az, hogy tönkrement a házassága, számára olyan érzés volt, mintha mindentől elvágták volna. Emiatt nem csak a kislánya miatt aggódott, de nem tudta hirtelen, hol fog lakni, miből fog megélni; szóval mondhatjuk, hogy Krausz Gábor teljesen összeomlott, mikor azt mondták Gabival, hogy itt a vége.

„A válás valóban egy gyászfolyamat, ezt el kell gyászolni. Csak én ezt akkor nem sejtettem. Utólag látom, hogy nem biztos, hogy mindenkinél így van, nálam így történt: amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magadat. Mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogyan fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? Tehát igazából én magamat sajnáltam. Abban a pillanatban, ahogy a dolgok elindultak jó irányba és kialakult a rendszer, onnantól fogva szépen lassan ezt le tudtam zárni”

- mondta Palik Lászlóéknak a sztárséf.

A Séfek séfe zsűritagja arra is kitért a műsorban, hogy miért nem mondták el azonnal, hogy összejöttek Mikes Annával. Krauszéknak fontos volt, hogy megvárják a Dancing with the Stara végét, hiszen utána tudtak kicsit egymással is foglalkozni, randevúzni, beszélgetni az érzéseikről, nem csak a táncra és a versenyre fókuszálni.

„Abban a pillanatban ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni”

A Krausz Gáborral készült interjú megnézhető az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás