promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes élményeiről mesélt Krausz Gábor: Mikes Annával közösen átélt napjairól rémálomszerű részleteket árult el
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A séf csalódottan mesélt tapasztalatairól.

Krausz Gábor nem sokkal a Dancing with the Stars felkérésre való igenlő válasz után újabb kihívással találta szembe magát és úgy nézett ki, hogy nincs megállás a válás utáni féktelen változásokban: elvállalta egy luxus szállodalánc, a Hilaris Hotels executive chef titulusát, ezáltal pedig a kétlaki életre mondott igent. Bár többször elmondta, hogy ez egy nem teljes munkaidős feladat, tehát hetente, kéthetente maximum néhány napot kell ott töltenie, mégis sokan aggódtak, hogy a séf esetleg megszereti az ottani körülményeket és egyre ritkábban látogat majd haza. Szerencsére nem így történt: a kis Hannaróza, imádott lánya egyelőre mindenképpen ideköti és szerelme, Mikes Anna is magyarországi helyszínen tartja a táncóráit.

Azonban a friss szerelmesek számára már ez a néhány távol töltött nap is nagyon hosszúnak tűnhet, így Anna nyakába vette a világot és szerelme után sietett. Bár Gábor már korábban megmutatta a csodálatos hegyi lakot, ahol a hétköznapjai telnek, mikor épp dolgozik, most a fővárost is meg akarta mutatni volt táncpartnerének, azonban a bécsi látogatás korántsem sült el olyan jól, mint azt szerették volna.

Erről a séf így nyilatkozott:

Most voltam Bécsben, ahogy látom, elég durva a helyzet. Gyerekkoromban sokat jártam kint a rokonainknál, és az osztrák főváros ma már cseppet sem hasonlít az akkori önmagára. A belvárosban laktam, és őszintén szólva nem mertünk sétálni a parkban, olyan helyzetet tapasztaltunk.

Annáék egy fényképet osztottak meg az osztrák fővárosból, ezen mind a ketten boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek, míg az ország egyik nemzeti ételét a currywurstot fogyasztották, azon a kép nappal készült, lehet, hogy sötétedés után sokkal bajlósabb alakok lepik el az utcát.

Én személy szerint a karácsonyi vásár környékén látogattam Bécsbe és mindenki arra tudok buzdítani, hogy nyugodtan látogasson el erre a csodaszép helyre, amely semmiben sem különbözik bármelyik fővárostól: vannak jobb és rosszabb kerületei, éjszaka pedig gondoljuk meg, hogy merrefele közlekedünk.

Szerencsére Annáék épségben hazatértek és valószínűleg boldogan nosztalgiáztak a róluk korábban készített, csodaszép felvételeken:

Forrás: mandiner.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás